Étkezési szódabikarbóna lúgosításhoz, savtalanításhoz. Semlegesíti a savakat, megszünteti a gyomorégést.
A termék jelenleg nem kapható!100%-ban tiszta természetes alga őrlemény Felhasználási javaslat: turmixokba, joghurtba, vízbe, gyümölcslevekbe, vagy levesbe ízesítőként A termék jelenleg nem kapható!
A termék jelenleg nem kapható! A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. Tökéletes fehérjeforrás: 17 féle aminosav található meg benne, az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A és C vitamin for
Szódabikarbóna, étkezési bemutatása Az étkezési szódabikarbóna felhasználható lúgosításhoz, illetve savtalanításhoz. Semlegesíti a savakat, megszünteti a gyomorégést. Kiszerelés 1000 g
Szódabikarbóna, étkezési bemutatása Az étkezési szódabikarbóna felhasználható lúgosításhoz, illetve savtalanításhoz. Semlegesíti a savakat, megszünteti a gyomorégést. Kiszerelés 500 g
Zöldárpa italpor bemutatása Az árpafű magas koncentrációban tartalmaz az emberi szervezet számára szükséges enzimeket és vitaminokat, továbbá nagyon magas a fehérje-, ásványianyag-, és rosttartalma. Gyors felszívódásának köszönhetően, perceken belül ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal. Fogyókúrák tökéletes kiegészítője lehet. Különösen gazdag A-vitaminban, C-vitaminban, B1-, B2-, B5- (pantoténsav), B9- (folsav), B12- vitaminban, béta-karotinban, ezenkívül B3-, B6-, E- és H-vitamint is ta
A mandulaliszt kedvező tulajdonságai A mandulaliszt kalciumban, E-vitaminban és egyszeresen telített zsírsavakban gazdag liszt. A szervezet helyes működéséhez nélkülözhetetlen a kalcium. Az E-vitamin megköti a szabad gyököket és antioxidáns hatása segíti az érfalak rugalmasságának megőrzését. Telítetlen zsírsavtartalma a szív- és érrendszer működésében játszik fontos szerepet. A zsírtalanított mandulaliszt magas rosttartalma hozzájárul az emésztő- és bélrendszer megfelelő működéséhez. Mag
A napraforgó olaj jellemzői A napraforgó olaj a magyar konyha nélkülözhetetlen és kedvelt alapanyaga. A legkülönfélébb ételekhez használható. A növény magjából hideg úton kisajtolt napraforgó olaj a következő hatóanyagokat tartalmazza: linolsav, linolénsav, olajsav glicerid-észter. A napraforgó olaj E-vitamin tartalma kiemelkedő - Az E-vitamin antioxidáns hatású, semlegesíti a szabad gyököket, öregedésgátló hatású. - Jó hatással lehet a szívbetegségekre, csökkentheti az érelmeszesedést.
Búzafű italpor bemutatása A búzafű italpor egyszerre frissít és növeli az energiaszintünket. A természet multivitaminjának is nevezik, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre szervezetünknek szüksége van. Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. A búzafűlé az egyik leggazdagabb A- és C-vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E-, F-, K-, és B-vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma.
A himalája sóról bővebben A só a Föld egyik éltető eleme. Megtalálható a tengerben, a szárazföldön és a vérünkben is. A benne található ásványi anyagok nélkülözhetetlenek minden életforma számára. A mai himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Thetys ősóceán maradványa. A jellegzetes rózsaszínes-narancsos színt, és a különleges karakterisztikát az évmilliókon keresztül tartó óriási földalatti nyomás eredményezte. A világ egyik legjobb és legtisztább minőségű sóját a Himalája lejtőin és előhe
A xilit előnyös tulajdonságai A xilit egy természetes édesítőszer, édes kristályos szénhidrát. A természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul. Átlagosan egy felnőtt napi néhány száz milligramm zöldségből és gyümölcsből származó xilitet fogyaszt. Szervezetünk ezenkívül napi 5-10 gramm xilitet termel. A xilit (más néven nyírfacukor vagy xylitol) utóízmentes, hűs, édes ízű. A cukorhoz képest csökkentett energiatartalommal bír, 40%-kal kevesebb energiát tartalmaz (2,4 kcal/g).
Az agaragar jellemzői Az agaragar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya. Az agaragar port tengeri vörösmoszatokból nyerik, ételek sűrítésére és zselésítésére használják. Semleges ízű színtelen zselésítő, és ugyanúgy zselésít, mint a zselatin, de növényi eredetű. Készíthetünk vele lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát, ízesített aszpikot. 80% rosttartalommal rendelkezik, így táplálék-kiegészítőként emésztési rendellenességek ellen is alkalmazzák. Emésztést követően vizet szív magába, ettől
Chlorella tabletta étrend-kiegészítő. A chlorella alga valódi fehérje- és vitálanyag bomba. Rendkívül sok ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Összetevők: 100% chlorella alga Tápérték 100g-ban: Energia: 1717kJ/410,1kcal zsír: 9,3g, amelyből telített 0g szénhidrát: 23,2, amelyből cukor: 0g Rost: 0,3g Fehérje: 58,4g Só: 0g Nettó tömeg: 100g Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és a természetes
Matcha tea por ,,ceremonial" 60g A matcha egy különleges teapor amelyet a japán teaceremóniában használnak több mint 1000 éve. Jó hatásai miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Magas antioxidáns tartalma miatt hatékonyabban fellép a szabad gyökök ellen. Többek között erősítheti az immunrendszert, támogathatja a méregtelenítést, és elősegítheti a zsírsejtek lebontását miközben jótékony hatással lehet a bőrre is. Flavonoidokat, polifenolokat és C-vitamint is tartalmaz. A „polifenolok” néhány
Rooibos tea vágott 100g NaturPiac A termék gabonát, dióféléket és szezámmagot is csomagoló üzemben készült.