A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség, sőt a rák kialakulása ellen is véd. Mi az a blansírozás? A blansírozás az előfőzés egyik fajtája, egy rövid ideig tartó hőkezelés. Először forró vízbe kerül az étel, ám csak nagyon rövid ideig (1-2 perc). Ezt követően pedig jéghideg vízbe teszik át, hogy rögtön lehűljön. A mandula esetében ez a kezelés lehetővé teszi a
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Adalékanyagmentes Natúr Legegészségesebb teafajta 10x erősebb, mint egy hagyományos tea Vitaminok és ásványi anyagok mellett gazdag antioxidánsokban Kiváló immunerősítő Sokoldalúan felhasználható Természetes koffein forrás, így fokozza a mentális éberséget Vérnyomás és koleszterin (LDL) csökkentő hatású Stabilizálja a vércukorszintet Csökkenti a zsírsejtek növekedését Mi a Matcha tea? A Matcha tea egy 800 éve létező teafajta. A
Csokikülönlegesség paleolit táplálkozást követőknek.
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Hatékonyabbá teszi az emésztést Jelentős ásványi anyag és vitamin forrás Összetevők: 10-12% kakaópor Származási hely: Kína
Mire használhatom? Savanyító hatás: Az étkezési citromsav segít a savanyú ízek kialakításában az ételekben és italokban, így fokozza azok frissességét és élvezeti értékét. Tartósító hatás: A citromsav gátolja a baktériumok és penészgombák növekedését, ezáltal hozzájárul az ételek és italok hosszabb távú eltarthatóságához. Frissítő hatás: Az étkezési citromsav frissítő és élénkítő hatást kölcsönöz az ételeknek és italoknak, fokozva azok ízét és aromáját. pH-szabályozás: A citromsav hozzájárul
Cassava dara GARI 500g A Cassava, Manióka, Tápióka vagy Gari megnevezés mind ugyanazt jelöli, egy gyökérből kivont, tisztított lisztet, darát. Nyugat-Afrika kedvelt mindennapi eledele. Kiváló tulajdonsága, hogy sok vizet vesz fel és a többszörösére dagad. Felhasználási javaslat: Forró nyári napon hideg vízbe áztatva, xilit vagy eritrit, kókusztej hozzáadásával, egy kis kesudióval bekeverve kiváló nyári desszert. Legtöbbször természetesen főzik, mint egyfajta kását. Ételek sűrít
Mit érdemes tudni róla? Adalékanyag mentes Natúr Egész feketebors Összetevők: 100% feketebors Származási hely: Vietnám
Csokikülönlegesség paleolit táplálkozást követőknek.
Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje és a rost. Jelentős a vas-, foszfor- és káliumtartalma. A többi dióféléhez hasonlóan a mogyoróban is sok az E vitamin, és megtalálhatók benne a B vitaminok is. Ennek a diófélének is előnyös a zsírsavösszetétele: a magas olajtartalom ellenére sem terheli a szívet és az érrendszert, sőt, előnyösen befolyásolja a koleszterin-szintet
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Természetes alapanyagból készül Ízfokozó mentes Tartósítószer mentes Adalékmentes Összetevők: 100% őrölt vanília Származási hely:
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Természetes alapanyagból készül Ízfokozó mentes Tartósítószer mentes Adalékmentes Összetevők: 100% őrölt vanília Származási hely:
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Természetes alapanyagból készül Ízfokozó mentes Tartósítószer mentes Adalékmentes Összetevők: 100% őrölt vanília Származási hely:
Helyettesíti a hagyományos liszteket, keményítőket és zselésítő anyagokat főzelékek, szószok, levesek sűrítésénél, készíthető belőle szénhidrátmentes puding és gyümölcszselé, alkalmazható maglisztből készülő sütemények alapanyagához adaléknak (szárazanyag tartalom max 10%-ig, illetve egy két kiskanálnyit érdemes adni, 50 ml víz vagy egyéb folyadék kíséretében) így csaknem a fehér lisztes sütik állagát lehet elérni. A maglisztekből hiányzik a glutén - ez az amitől a gabona liszt viszkózusabb, és a belőle k
Paleolit aszalt meggy (hozzáadott cukormentes) 100 g A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Összetevők: 100% aszalt meggy Tápanyagtartalom 100 g termékben: Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1451 kJ / 338 kcal Zsír
Helyettesíti a hagyományos liszteket, keményítőket és zselésítő anyagokat főzelékek, szószok, levesek sűrítésénél, készíthető belőle szénhidrátmentes puding és gyümölcszselé, alkalmazható maglisztből készülő sütemények alapanyagához adaléknak (szárazanyag tartalom max 10%-ig, illetve egy két kiskanálnyit érdemes adni, 50 ml víz vagy egyéb folyadék kíséretében) így csaknem a fehér lisztes sütik állagát lehet elérni. A maglisztekből hiányzik a glutén - ez az amitől a gabona liszt viszkózusabb, és a belőle k