Paleolit szezámos száraztészta - orsó 250g Paleolit szezámos száraztészta - orsó elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre. Összetevők: tápióka keményítő (lektinmentes), hidegen sajtolt szezámliszt, mélyalmos tyúktojás Nyomokban mandulát és dióféléket tartalmazhat. Tárolás: száraz, hűvös helyen Elkészítési javaslat: forrásban lévő sós vízben főzzük 10-15 percig. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1652kJ/ 394 kcal
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik és eloszlik az emberi testben. A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményez
Halkollagénünk a Weishardt által előállított pérmium minőségű Naticol® halkollagénből kerül kicsomagolásara. A Naticol® a Weishardt természetes halak kollagénpeptidjeinek exkluzív választéka, amelyek magas szintű tisztaságot, kiemelkedő táplálkozási profilt, bizonyított egészségügyi előnyöket kínálnak. A Weishardt kiváló minőségű alapanyagokból állítja elő a Naticol®-t, enyhe enzimatikus eljárást alkalmaz, amely biztosítja, hogy a kész kollagén egyedi aminosavprofillal rendelkezik, fokozott hatékony
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik és eloszlik az emberi testben. A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményez
Mit érdemes tudni róla? Tiszta só (99,6% NaCl) Adalékanyagoktól mentes Alkalmas a tengeri és a hagyományos kősó kiváltására finom szemű Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, ezért csomósodás előfordulhat. Ajánlott felhasználás: étkezési célra, ételek ízesítésére Összetevők: Nátrium-klorid (min. 99,6% NaCl) Származási hely: EU
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo A cukor tökéletes alternatívája Nincs ízesítve Hőstabil, így sütéshez főzéshez is alkalmas Idális édesitőszer cukorbetegek Édesítőereje megegyezik a hagyományos cukoréval Természetes édesítőszer Nem okoz fogszuvasodást Mi az a Monk fruit? A monk fruit egy kis kerek gyümölcs, mely Dél-Kínában őshonos. Ez a természetes édesítőszer rendkívül édes, akár 100-250-szer édesebb lehet, mint a cukor, miközben kalóriamentes. A monk fruit édesítősz
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Élelmi rostban gazdag Használata egyszerű Ellenáll a hőnek és szilárd gélt képez Rendkívül jó a sűrűsítő hatása Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti Koleszterinmentes Nem tartalmaz cukrot E-számok szerinti kódja: E406 Felhasználási javaslat: Adjunk hozzá vizet, majd folyamatos keverés közben forraljuk fel, hogy teljesen feloldódjon! Hagyjuk kihűlni, hogy elérjük a kívánt zselés állagot! Adagolás: Készítsünk 0,1-
Fogyasztási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül, hogy a megfelelő hatást elérjük. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen. Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva. Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek el
Fogyasztási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül, hogy a megfelelő hatást elérjük. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen. Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva. Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek el
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja. Ezt a magot egy vastag rostos burok veszi körül, amely az éréssel sárgára színeződik. Ezt a burkot eltávolítják, így e nélkül kerül általában a boltokba a kókuszdió. A kemény héj alatt található a fehér bélszövet, amit lereszelnek. Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, foszfor, nátrium, magnézium Felhasználása: magában fogyasztható, sütemé
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Adalékanyagmentes Sokoldalúan felhasználható Élelmi rostban gazdag Magas a fehérjetartalma Magyar termék Összetevők: 100% gluténmentes zabpehelyliszt Származási hely: Magyarország
Összetétel: eritritol, stevia (1,85%) Mi is az Eritrit? Az eritrit egy zöldségekben, gyümölcsökben is előforduló édes ízű természetes anyag, melyet nagy mennyiségben növények kultúrával való erjesztése során nyernek, tisztítanak és kristályosítanak, hogy a kristálycukorral megegyező módon váljon használhatóvá édesítésre. Tulajdonságai azonban különböznek: - Glikémiás indexe: 0 - Gyakorlatilag kalóriamentes (mindössze 20kcal/100g); - Nem emeli sem a vércukorszintet, sem az inzulinszintet; -
Olajos darált mandula őrlemény 500 g A mandulaliszt a gabonamentes paleo táplálkozás egyik nélkülözhetetlen alapanyaga, értékes ásványi anyagokat,vitaminokat, fehérjét és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Kválóan alkalmazható péksütemények, kenyerek készítéséhez. Naturális íze miatt jól fűszerezhető így mindennapi része lehet az életünknek. A mandula élettani hatásai: A mandula bőségesen tartalmaz E-vitamint, így segít a méregtelenítő folyamatok serkentésében, ellenállóképességünk
Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje és a rost. Jelentős a vas-, foszfor- és káliumtartalma. A többi dióféléhez hasonlóan a mogyoróban is sok az E vitamin, és megtalálhatók benne a B vitaminok is. Ennek a diófélének is előnyös a zsírsavösszetétele: a magas olajtartalom ellenére sem terheli a szívet és az érrendszert, sőt, előnyösen befolyásolja a koleszterin-szintet
Kíméli a fogakat, 40%-kal kevesebb a kalóriaértéke, mint a cukornak, (kb. 2,4 kcal/g). Nincs ismert mellékhatása. Lassan szívódik fel, így a vércukorszintet kismértékben emeli, azaz kedvező a glikémiás indexe (GI 20-30). A tiszta maltitol hasznosításához az emberi szervezet nem igényel inzulint. A napi energia, szénhidrátmennyiségbe szintén be kell számolni. Nagy mennyiségben fogyasztva hasmenést, hasfájást és puffadást okozhat. Mivel a levegőből magához vonzza a vizet, gátolja az élelmiszerek kiszáradásá