Ez a honey process eljárással készült hondurasi kávé tökéletes egyensúlyt teremt a klasszikus és modern eszpresszóstílus között. Édes tejkaramella, gazdag vörös gyümölcsök és lágy tejcsokoládé teszik igazán különlegessé. Flat white-ban harmonikus, eszpresszóként pedig selymes és emlékezetes élményt nyújt. Pörkölési szint: Közepes Ízjegyek: Tejkaramella, vörös gyümölcs, tejcsokoládé Termőterület: Dept. de Ocotepeque, Honduras Ültetvény: Hidardo Hernández Fajta: Arabica, Pacas Feldolg
Egy igazán ütős blend, Guatemala/ Brazília és Ethiopia keveréke, kimondottan eszpresszó kedvelőknek Profil: csokoládé, piros gyümölcs, barna cukor Keverék: 35% Brazil Pulp Natural + 35% Guatemala Washed + 30% Ethiopia Yirgacheffe Natural Egyszerre édes és gyümölcsös, testes és karakteres. Amsterdami partnerünk egyik legjobban sikerült keveréke, ami a specialty kedvelőknek nagy kedvence itt nálunk.
Ha egy megbízható társra vágysz, aki mindig melletted van, ez a kávé neked szól! A Guatemala Classic gazdag csokoládés jegyeivel, vörösalmás frissességével és juharszirupos édességével igazán sokoldalú választás. Feketén fogyasztva telt és kiegyensúlyozott, tejjel lágyan krémes, de akár kevert italokhoz is tökéletes. Profil: étcsokoládé, karamell, juharszirup Származás: Guatemala, Huehuetenango Ültetvény: Különféle helyi kistermelők Fajta: Arabica – Bourbon, Catuai, Caturra, Pache Feldolgozás:
Az amsterdami pörkölő egyik újdonsága amit kimondottan nekünk készített. Egy Dark Roast nevű kávé ami ötvözi az Olasz ízélményt az arabica típus izgalmas karakterével frissességével. Ízvilágában megjelenik a sötét csokoládé és a juhar szirup is, ettől lesz olyan izgalmas és feledhetetlen ez a kávé. Eszpresszónak és cappuccinónak is elkészítve egy jó választás lehet.