Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják. A pincében természetes módon kialakult saját baktérium- és élesztőkultúrával, adalékanyagok és fajélesztők hozzáadása nélkül, spontán erjesztéssel készült bio minőségű bor. A Kis-Leshegyi régió karaktereit magában hordozó bor minimális kénen kívül nem tartalmaz semmilyen mesterséges vagy állati eredetű adalékanyagokat, így a természetes ízek mellett a bor tisztasága is garantált. Almás-körtés jegyek, keserű mandula és ásvá
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják.E száraz fehérbor bár finom és visszafogott, mégis elegáns, a francia borok stílusát tükrözi. A bor készítése során nem használnak fajélesztőt, így az erjesztés természetesen, spontán, a pincében kialakult saját élesztő- és baktériumkultúra segítségével történik, ami hozzájárul a bor meghatározó és természetes ízvilágához.Az egres és a bodza harmonikus keveréke, kis maradékcukorral, tökéletesen kiegészíti az ázsiai ételek ízvi
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Bio átállás alatt lévő gazdálkodásban nevelt szőlőből készült fehérbor, ahol az ideális sav-cukor egyensúly biztosítja az érett és komplex ízvilágot. Szőlővirág, citrusok, fehér húsú gyümölcsök, meszes ásványosság. Ilyen a rajnai Balatonudvariban! Az autentikus rajnai illat és íz tökéletes társa lesz a finomabbnál finomabb szalonnáknak, rákoknak, thai ételeknek, a klasszikus rántott húsnak, de zöldséges fogásoknak is. A
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják.Balatoni furmint, karakter és elegancia egy palackban. Lágyabb savak, gazdag aromák, spontán erjesztés – minden korty a terroir tiszta lenyomata. Gasztronómiai sokoldalúsága miatt csirkepaprikástól a pierogin át a kínai gőzgombócig számtalan fogáshoz illik. A birs, sárgabarack és mézes jegyei kiválóan harmonizálnak különféle ételekkel. Minimális kénen kívül semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, megőrizve ezzel a tiszta, egyed
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják. A Les-hegyi, több mint 40 éves szőlőtőkék koncentrált, tartalmas mustot adnak, amely héjon áztatással és hordós érleléssel nyeri el különleges karakterét. Spontán erjedt, hisztaminszegény, adalékmentes – így tiszta és természetes élményt nyújt. Az Olaszrizling egy nem túl aromatikus, közepes testű, savtartalmú fajta, amelyet a gazdag, mandulás utóíz tesz egyedivé. A rezeda illat és a kesernyés lecsengés is jellemző rá.
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják.Frissítően könnyed, gyümölcsösen pezsdítő élményt kínál minden kortyban. Ez a száraz, balatoni különlegesség zamatos citrusos ízjegyeivel, üdén gyöngyöző textúrájával és élénk aromáival pillanatok alatt feldobja a hangulatot. Természetes módon, spontán erjesztéssel készült, bio átállás alatt álló szőlőből, így garantáltan tiszta és minőségi élvezetet nyújt. Legyen szó baráti grillezésről, ünnepi alkalmakról, vagy csak egy laza
Alacsony hisztamintartalma miatt a hisztaminérzékenyek is bátran fogyaszthatják.Friss, gyümölcsös, üde ízélményt kínál, amelyben dominálnak a piros bogyós gyümölcsök zamatai. Rozé spontán erjesztéssel, természetesen, bio átállás alatt álló szőlőből készült, így minden kortya tiszta, adalékmentes élvezet. Könnyed, élénkítő karaktere bármilyen alkalmat feldob – tökéletes választás aperitifként, frissítő fröccsként, vagy akár grillpartik kísérőjeként. Limitált kiadásának köszönhetően igazi különlegesség, ame