Soró Bársonyos és gazdag ízélmény Brazíliából A Soró egy kivételes brazil kávé, amelyet Soró da Silva gondosan művel Sitio Cachoeirinha farmján. A birtok egy kis vízesés mellett fekszik, amely a környező völgy nevét is adja. A Fazenda Ambiental Fortaleza (FAF) támogatásával Soró fenntartható mezőgazdasági gyakorlatokat alkalmaz, amelyek hozzájárulnak ennek a kávénak az összetett és kifinomult ízvilágához. Ízprofil: A csészében gazdag csokoládémousse, lágy karamell és makadámdió jegyei bontakoznak
Mahembe Kifinomult és aromás kávé Ruanda szívéből A Mahembe az egyik legkülönlegesebb tétel Ruandából, amely évről évre kiváló minőséget nyújt. Justin Musabyimana több mint tíz éve elkötelezett kávétermesztő, aki minden szezonban kimagasló tételekkel bizonyítja szakértelmét. A Western Province gazdag vulkanikus talaja és egyedi mikroklímája ideális feltételeket teremt a kiváló minőségű Red Bourbon termesztéséhez. A gondosan kidolgozott mosott feldolgozási eljárásnak köszönhetően az idei Mahembe kávé
La Cumbre Elegáns és kifinomult kávé Huehuetenangóból A festői szépségű Huehuetenango régióból származó La Cumbre tökéletes példája annak, milyen kifinomult és kiegyensúlyozott lehet egy guatemalai kávé. Catalina Manuel Jose édesapjától örökölte ezt a különleges farmot, és az ő inspirációjának köszönhetően folytatta a kávétermesztést ezen a kiváló adottságokkal rendelkező területen. A farm neve La Cumbre, vagyis „a csúcs” ami nem véletlen, hiszen a régió egyik legmagasabban fekvő pontján található,
Himalaya Pineapple Egyedülálló trópusi élmény El Salvadorból El Salvador szívében, az Apaneca régióban található Finca Himalaya, amely már 1880 óta családi kézben van. Az elmúlt 15 évben a farm kivételes fejlődésen ment keresztül, és a tulajdonos Mauricio Salaverria egyedi, természetes feldolgozási módszereivel tovább fokozta a Bourbon kávéfajta trópusi karakterét. Az elhúzódó, több mint 30 napos szárítási folyamatnak köszönhetően a kávé vibráló, gyümölcsös aromái teljes pompájukban bontakoznak ki –
Spring Coffee (Edido) Friss és elegáns ízvilág Yirgacheffe szívéből A tavasz íze egy csészében – a Yirgacheffe régióból származó Spring Coffee (Edido) tökéletes választás a szezonváltás idejére. Az Edido faluban dolgozó termelők által gondosan termesztett és feldolgozott kávé a híres etióp terroir legjavát mutatja be. A mosott feldolgozásnak köszönhetően ez a tétel rendkívüli egyensúlyt teremt az édes és vibráló savasság között, kifinomult virágos jegyekkel és frissítő karakterrel. Filterként és esz