Wassmann Pince

Blanc de Franc 2022 PétNat (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Blanc de Franc 2022 PétNat (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Az új PétNat borunk a 2022-es évjáratból ismét egy Blanc De Franc, azaz egy fehér Cabernet Franc.Cabernet Franc szőlőnket Pét Nat-nak szánva kézzel szüreteltük és tartályban spontán erjesztettük a préselés nélkül készült bort (Free Run), amíg körülbelül 17 g cukor maradt benne. Majd habzóboros palackokba töltöttük, ahol adalék nélkül, csak a természetes élesztőivel erjedt tovább. Az igazság pillanata a palack bontás, amikor a poharunkba kerül, bizony jókedvre derít.Rózsaszín-narancs szín, élesztős és gyüm

megvesz
Mundia 2021 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Mundia 2021 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Kézzel szüretelt kékfrankos és cabernet franc házasítása. Egy hónapos spontán nyitott kádas erjedést és természetes almasavbomlást követően húsz hónapig érlelték használt magyar és francia hordóban. Házasítás után kén nélkül, szűrés és derítés nélkül palackozták. Meggy és fűszerek, meglepően kiegyensúlyozott, meleg tónusok, amit megőriz a korty lecsengésében is. Értékén messze túlmutató házasítás.

megvesz
Karlotta 2020 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Karlotta 2020 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Mint mindig, a chardonnayból és olaszrizlingből házasított Karlotta cuvée barátságosságával és gyümölcsösségével ragadja meg a kóstolóját.Mint mindig, sok szeretettel és hordóban töltött idővel, nincs szépítve, nincs szűrve, Karlotta egy természetes szépség, kívül-belül. :)(Wassmann Pince)

megvesz
Morizz 2016 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

Morizz 2016 (Biodinamikus) - Wassmann Pince (0,75l)

100% Portugieser, vörös és habzik!Méthode é Traditionnelle eljárással, Zero Dosage-al készült palackos erjesztésű vörös pezsgő. Friss, savas, elegáns és elképesztően különleges. Utolsó néhány palack, szóval érdemes sietni! A 100% portugieser alapborhoz, korai szüret alkalmával szedtük a szőlőt. Ezt kíméletes préselés és spontán erjedés követte. A már kierjedt alapbort újra erjesztettük és egy csinos kis koronazárral lezárva a pince mélyére rejtettük a palackokat, hogy kezdetét vehesse a hosszú palackos ér

megvesz