Használd sörválasztónkat, ha nem ismered a sörök világát és rendelj több 100 féle minőségi, kisüzemi sört tartalmazó kínálatunkból webshopunkból vagy gyere be hozzánk személyesen a budapesti sörszaküzletünkbe amit a Blaha és a Rákóczi tér között találsz a József körúton, ha valóban különleges sörökre vágysz!
Alkoholmentes mate tea yuzuval. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Fagylaltos braggott sör cseresznyével, feketeribizlivel, laktózzal és mézzel. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felfor
A hagyományosan a német tisztasági törvény szerint főzött Augustiner Edelstoffot az egyik legjobb bajor sörként dicsérik. Világos arany színű, csillogó fehér habkoronával rendelkezik. Frissítően savanykás, majd lágy és édeskés malátás íz követ ami az enyhén keserű, komló füves jegyei tesznek teljessé. A Lager egy alsó erjesztésű sörtípus, melyet alacsony hőmérsékleten tárolnak, ekkor ülepedik és tisztul a sör. 1960 óta a lágerek térnyerése töretlen, mára messze a legnépszerűbb sörtípus a világon éppen
A zászlóshajó Kellerbier: füvesen komlós, kenyeres, édeskés és frissítő maláta domináns láger. A Kellerbier (szó szerint "pincesör") egy szűretlen, pasztőrözetlen, erősen élesztős, malátás láger sör a közép-bajorországi Frankóniából, amelyet erősen aromás komlóval ízesítenek és 5% körüli alkoholtartalommal főznek. A legtöbb esetben a Kellerbier színe mély borostyánszínű, esetleg vöröses árnyalattal, ami a sörfőzésnél használt, enyhén karamellizált malátának köszönhető. Legyél sörszakértő ingyenes Yo
Alkoholmentes mate tea gyömbérrel és naranccsal. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
West Coast IPA Simcoe, Amarillo és Mosaic Cryo komlókkal. A West Coast IPA-k (WCIPA) hagyományosan merész komlóaromájukról, magas keserűségükről és citrusos, fenyős aromájukról és ízükről ismertek – jellemzően nagyobb mennyiségű komlót adagolnak a főzőüstbe, ami a stílus sajátosságát adó keserűséget és az erőtejes komlóízt eredményezi. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat! Mi az, hogy IPA? Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid,
A Trailer széria új tagja, egy Milkshake Dupla NEIPA sárgabarackkal és vaníiával. A Milkshake IPA-t a laktóz (nem erjeszthető tejcukor) és a gyümölcs használata határozza meg. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a sörök sima, kellemes szájízzel rendelkeznek, hasonlóan ahhoz az érzéshez, amit egy Milk Stouttól várhatunk. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat! Mi az, hogy IPA? Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas
Kólás gumicukor ízesítésű örület a Mad Scientist jóvoltából. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Klasszik bécsi láger. A Lager egy alsó erjesztésű sörtípus, melyet alacsony hőmérsékleten tárolnak, ekkor ülepedik és tisztul a sör. 1960 óta a lágerek térnyerése töretlen, mára messze a legnépszerűbb sörtípus a világon éppen ezért egy a sörök világában kevésbé jártas ember valószínűleg egy lágerre gondol, amikor megkérdezik tőle, hogy szereti-e a folyékony kenyeret. Rengeteg típust és altípust különböztetünk meg, talán a legismertebb a Pilseni vagy Pilsner melyet Csehországban, Plzeňben főztek elősz
Szűretlen verziója a klasszik Helles-nek, ami így még üdébb és teltebb hatást eredményez. A Lager egy alsó erjesztésű sörtípus, melyet alacsony hőmérsékleten tárolnak, ekkor ülepedik és tisztul a sör. 1960 óta a lágerek térnyerése töretlen, mára messze a legnépszerűbb sörtípus a világon éppen ezért egy a sörök világában kevésbé jártas ember valószínűleg egy lágerre gondol, amikor megkérdezik tőle, hogy szereti-e a folyékony kenyeret. Rengeteg típust és altípust különböztetünk meg, talán a legismertebb
FRAKTAAL x Beerselection IPA kóstoló – második felvonás! A kézműves sörpiac méltán legnépszerűbb stílusa az IPA, így úgy döntöttünk, hogy ez alkalommal ezt vesszük nagyító alá. Minden olyan alstílus, ami az első kóstolón kimaradt, most kerül majd terítékre! Az esemény moderálója Laci lesz, viszont maga a kóstoló inkább egy kötetlenebb hangvételű beszélgetéshez áll közelebb, mint egy szigorú tasting session-höz, szóval minden résztvevő bekapcsolódhat, nem csak az előadók. A jegy 5000 Forint és 5 +
A nyári időszakban kizárólag üzletünkben érhető el. A Beerselection és a Byo Mind közös ötleteléséből megszületett a sööör, az ország első sörös csokoládéja. Kolumbiai csokoládé komlóval és pörkölt malátával. A komló visszafogottan jelentkezik, nem uralkodik a csokin.
Füstös és savanykás Imperial Stout szilvával, valamint zöld és fekete kardamommal főzve. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág
Bodzavirág hozzáadásával készült spontán erjesztésű savanyú sör. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban h
A Pulfer főzde pohara. Szerezd be olcsóbban törzsvásárlói pontokért!