Használd sörválasztónkat, ha nem ismered a sörök világát és rendelj több 100 féle minőségi, kisüzemi sört tartalmazó kínálatunkból webshopunkból vagy gyere be hozzánk személyesen a budapesti sörszaküzletünkbe amit a Blaha és a Rákóczi tér között találsz a József körúton, ha valóban különleges sörökre vágysz!
Alkoholmentes, szénsavas gyömbérital. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
A Schlenkera leghíresebb, tradícionális söre, egy füstös, barna Marzen. A Märzen egy bécsi lágerhez hasonló, malátában gazdag sör, kiegyenlítetten tiszta, komlós keserűséggel. Németországból származik, és hagyományosan tavasszal főzték (a "Marzen" jelentése "március"), majd egész nyáron érlelték, vagy lágerezték. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Tettnang és Hallertau komlós német Pilsner. A Pilsner lágerek ura, amelyet először a csehországi Pilsenben főztek. Pilsener és pils néven is ismert, ma már az egész világon főzik. Leghitelesebb formájában a pilsner egy jól strukturált, testes sör, csillogó aranyszínű árnyalattal. A sűrű, dús fehér hab alatt a bársonyos szájíz a lágy víznek köszönhető; a teljesen malátás gerinc szilárd és zamatos; a magas komlós keserűséget pedig mind az orrban, mind a szájban a Saaz komló alakítja. Az érlelésnek hosszú
Méz, eper és lila bazsalikom felhasználásával készült savanyított bragott. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Méz és lila bazsalikom felhasználásával készült savanyított bragott. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Ingredients: Pilsner malt (French barley from Champagne); wheat starch or flour (10% - 15%); dextrose (5%); malt extract (0.1%); hop extract from German Hallertaur (aroma) American Galena (bittering) hops. Yeast liquid invert sugar added to the bottled beer. Chimay Red is noted for its coppery colour which makes it particularly attractive. Topped with a creamy head, it gives off a light, fruity apricot aroma produced by the fermentation. The taste perceived in the mouth is a balance confirming the
Chimay Blue is principally distinguished by its character of a strong beer. This is a beer whose fragrance of fresh yeast with a light, flowery rosy touch is especially pleasant. Its flavour, noticed when tasting it, only accentuates the pleasant sensations perceived in the aroma , while revealing a light but pleasant touch of roasted malt. This top fermented Trappist beer, refermented in the bottle, is not pasteurised. A kép illusztráció, az ár a poharat nem tartalmazza. A Dubbelek színe a félbarnátó
Az üveg címkéjén rumbázó rózsaszín elefántok jelzik ennek a magas alkoholtartalmú sörnek a mértéktelen fogyasztása után fellépő valószínű látomásokat. A sör habtartóssága kicsi, szép óarany színű. Illatába szinte erotikus felhangok keverednek. A hatalmas test fölött lágy, fűszeresen malátás alapíz uralkodik, amelyet felülír elsősorban az alkohol, másodsorban egy nagy, keserű háttéríz, borsos ízjegyekkel. Az utolsó kortyot rövid, keserű utóíz és tartós édesség követi. A gyümölcsös sörök esetében a gyüm
Málna, pörkölt kókusz és vanília hozzáadásával készített savanyú sör. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakra
Barrel Aged Sour Ale őszibarackkal és rozmaringgal. MA Artisan Ales x Mad Scientist kollab A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A sa
A Belga Erős Ale (Belgian-Style Golden Strong Ale) ami rendkívül hasonló a Tripelekhez, 7,1 - 10,1 % közötti alkoholfokkal, közepes keserűséggel, malátás édességgel, de azoknál szárazabb lecsengéssel és világosabb színnel rendelkeznek. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat! Belga sörtípusok Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
A Rochefort trappista sörfőzde csúcsterméke. Sötét szín, telt és nagyon lenyűgöző íz. Erős szilvás, mazsolás és fekete ribizlis íz, felmenő boros és egyéb komplexitással. A Quadrupel-t a Duppel-ek nagytestvérének is hívják, 7,2 - 11,2 % közötti alkoholfok, színe félbarna és barna között mozog. Karamelles, malátás édesség a domináns, a keserűség közepestől a visszafogottig terjedhet. A kép illusztráció, az ár a poharat nem tartalmazza. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg Yo
Típus: Amerikai IPA Alkoholtartalom: 7 % v/v Bandibá’ nemcsak egy felfedezésre váró IPA, hanem Csupor Marci barátunk és a Szent András Sörfőzde mestere, Pekár Mihály folyékony kísérlete, melyet a bölcsesség, a lendület és a sör összetevői együttesen alkotnak. Főzése során pilseni, bécsi, illetve cara amber malátákat, valamint polaris, chinook és huell melon komlókat használtunk fel. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló í
A főzde első dobozos kiszerelésű klasszikus New England IPA söre, amit duplán hidegkomlóztak. Az eredmény pedig egy ködös, zavaros kinézetű IPA selymes és sűrű kortyérzettel. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búz
A Clean Hands a főzde első receptje, amelyet először főztek az új szekszárdi üzemünkben. Három különböző kontinensről választottak komlót és háziasították egy egyedi élesztőtörzzsel, amivel mostanában kísérleteznek. Az "American" szó az újvilági komlók felhasználására vonatkozik, amelyek virágos, gyümölcsös, citrusszerű, fenyős, gyantás ízvilágot kölcsönöznek az ezzel főzött söröknek. Ezt a felsőerjesztéssel készült sörtípust közepes test, közepestől az erős keserűség jellemzi, színében az aranybarnátó