Használd sörválasztónkat, ha nem ismered a sörök világát és rendelj több 100 féle minőségi, kisüzemi sört tartalmazó kínálatunkból webshopunkból vagy gyere be hozzánk személyesen a budapesti sörszaküzletünkbe amit a Blaha és a Rákóczi tér között találsz a József körúton, ha valóban különleges sörökre vágysz!
Az Uradalmi D8 sör hordóérlelt változata, Martinique Rhum hordóban pihent 14 hónapig. Illatában, ízében elsősorban a rum, majd aszalt gyümölcs, kávé és étcsokoládé jegyei fedezhetőek fel. A sűrű, krémes kortyérzetet alkoholos melegség egészíti ki. A Baltic Porter egy sima, hidegen erjesztett és hidegen ászokolt sör, amelyet lágerélesztővel főznek. Alkoholtartalma miatt tartalmazhat nagyon alacsony vagy alacsony komplex alkoholos ízeket és/vagy láger gyümölcsösséget, például bogyós gyümölcsöket, szőlőt
Az Uradalmi D8 sör hordóérlelt változata, ami Woodford Bourbon hordóban pihent 14 hónapig. Illatában, ízében elsősorban a whiskey, majd sötét bogyós aszalt gyümölcs, kávé, vanília és étcsokoládé jegyei fedezhetőek fel. A sűrű, krémes kortyérzetet alkoholos melegség egészíti ki. A Baltic Porter egy sima, hidegen erjesztett és hidegen ászokolt sör, amelyet lágerélesztővel főznek. Alkoholtartalma miatt tartalmazhat nagyon alacsony vagy alacsony komplex alkoholos ízeket és/vagy láger gyümölcsösséget, példá
A Citra komló több variánsa miatt olajos, füves, ragacsos, mangó és grapefruit érződik- Dupla NEIPA. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve
Több fázisban komlózott (Simcoe, Galaxy, El Dorado) Dupla NEIPA, amivel a 10. évfordulóját ünnepli a főzde. A Double New England IPA (DNEIPA) a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcs
A First karácsonyi dupla IPA-ja. A Dupla IPA-k (DIPA, Imperial IPA, Double IPA) a magasabb szárazanyag tartalmuk miatt térnek el a klasszikus IPA típustól. Nem feltétlenül kétszer annyi van benne, mint ahogyan a névadásból lehetne következtetni, de lényegesebben több. Ez a malátatest magasabb alkoholt eredményez, enyhén édesebb felhangot, ezáltal a komlókat is bátrabban lehet használni, hogy helyére billenjen az egyensúly, így kapva még intenzívebb íz és illatélményt. Ha szeretnél többet megtudni er
Alkoholmentes, szénsavas eper-lime ital. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Alkoholmentes, szénsavas maracujás ital. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
A kézműves sör sz@r?! 2. csomag – Újabb bizonyíték, hogy nem az! Ha már megkóstoltad az „A kézműves sör sz@r?!” első csomagot, itt az idő, hogy mélyebbre merülj a kézműves sörök világában! Ha viszont még csak most kezdenéd az utazást, érdemes az első csomaggal indítani, hogy fokozatosan ismerhesd meg a sörök sokszínűségét. Ez a második válogatás 10 különböző sörstílust mutat be – tökéletes azoknak, akik már elkezdtek ismerkedni a sörök világával és tovább haladna az ismerkedéssel. Mit tarta
Fekete Rye Wine kakaóbabba, kávéval, vaníliával és kandiscukorral. A megnevezés megtévesztő lehet, de az árpabor (barley wine) és búzabor (wheat wine) egy hosszú érlelésű, magas alkoholfokkal 8,5 - 12,2 % rendelkező sörtípus. Ebben a desszertsörnek is nevezett típusban a karamellmalátás édesség mindig domináns, a keserűség lehet magasabb (amerikai típus) illetve visszahúzódó, szinte alig észrevehető (angol típus). Gyakori a mazsolás, szőlős ízérzet. Színvilága a borostyán és mély vöröstől egészen a sö
9%-os Milk Porter kakaóval. A Milk Porter laktóz hozzáadásával készített altípusa a Portereknek. A laktóznak köszönhetően kicsit tejesebb, krémesebb a kortyhatás. A Porter Londonban született, és először három sör (strong ale, pale és mild) keverékére utalt, de hamarosan önálló sörré vált. A sűrű és erős porter elterjedt a londoni munkásosztályban, és hamarosan jelenséggé vált országszerte, valamint a balti államokba exportálták. A stoutok kistestvérének is hívják, színe a sötét borostyántól egésze
Igazán krémes Imperial Stout rengeteg csokoládéval és kókusszal. A Pastry Stout kifejezés leggyakrabban olyan stoutra utal, amelyet szándékosan édesre főznek és gyakran rengeteg cukros összetevő hozzáadásával készül. A végcél általában az, hogy olyan sört főzzenek, amely a desszert ízét - és néha megjelenését - utánozza. Az „imperial” jelző a magas alkoholtartalomra utal. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal tö
Prémium kézműves csokoládéból készült szaloncukor. Komlós-tejcsokoládés.
Prémium kézműves csokoládéból készült szaloncukor. Pisztáciás-étcsokoládés.
The Lord of the Rings x Mad Scientist kollab széria. Pale Ale sör Nelson Sauvin, Motueka és Pacific Sunrise komlókkal. A Pale Ale a felsőerjesztésű sörök összefoglaló neve, innen eredeztethető minden alstílus (IPA - India Pale Ale, APA - American Pale Ale, Wheat Ale, Belgian Strong Ale, stb). Az ALE-ekhez felhasznált élesztőtörzsek magasabb hőmérsékleten dolgoznak mint a lager élesztők, hamarabb elvégzik a munkát, valamint pihentetésre (ászokolás) sincsen szükség. Ezekre az élesztőkre jellemző, hogy
Narancsos csokit idéző Imperial Stout. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első isme