Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
A készülék - mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető. Majdnem minden program - kivéve a Chunky Soup (nem daráló, csak főző levesprogram), illetve a Juice program (csak daráló, nem főző turmixprogram) kivételével - megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítesz, akkor nyugodtan tedd bele nyersen a rizst, a kókuszreszeléket, vagy akár a keményebb mandulát is, hiszen
A készülék – mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető: megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, hiszen szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítünk, mehet bele nyersen a rizs, a zab, a kókuszreszelék, vagy bármilyen olajos mag is. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnunk az alapanyagokat. A készülék belső tartálya rozsdamentes acélból készült, ami ige
A teendő mindössze annyi, hogy egyszerűen "belehúzzuk" a fogantyút a tartály megfelelő részébe, majd ráhelyezzük a szűrőt és átöntjük rajta a növényi italt. Kicsit kinyomkodjuk (vagy megvárjuk, míg lecsöpög) és már is fogyaszthatjuk az elkészült finomságot.
Azok számára sem okozhat emésztési problémákat, akiknél a kurkuma vagy az eddigi termékünk ilyen gondokat okozott (pl. laza székletet vagy gyomorégést), mivel a kis mennyiségű hatóanyagot is hatásosan juttatja a vérbe Ezen kívül, ha valakinek az emésztőrendszerével probléma áll fent, de a szisztémás hatása miatt is szedné a kurkuma-kivonatot, akkor szintén CurQfen®-t tartalmazó terméket ajánlok a BCM-95-tel szemben, mivel a CurQfen® az emésztőrendszer állapotától és mindentől függetlenül, mindenkinél köze
Mi is az a földi mandula? A földi mandula, más néven mandulapalka vagy tigrisdió neve félreértésre adhat okot, hiszen nincs köze a valódi mandulához vagy dióhoz, nem csonthéjas és nem is fán terem. A fűfélék családjába tartozó növény amelyik föld alatt növekedő gyökerében gumót növeszt (6 mm-25 mm átmérőjű). A növény gumóját használják táplálkozási, gyógyászati, és halcsali célokra. A növény gumós termését ősszel betakarítják, tisztítják, méret szerint elkülönítik, egy részét gumóként értékesítik, má
Az üvegtetők 100 ppm-esek, ami azt jelenti, hogy bármihez felhasználhatóak. Egyaránt alkalmas savanyúságoknak, tejtermékeknek, zsíros és savas ételeknek is. Ezen kívül aromazáróak, túlhúzhatatlanok, olajállóak, és nem rozsdásodnak. Minden konzerváláshoz használjon új tetőt!
Az üvegtetők 100 ppm-esek, ami azt jelenti, hogy bármihez felhasználhatóak. Egyaránt alkalmas savanyúságoknak, tejtermékeknek, zsíros és savas ételeknek is. Ezen kívül aromazáróak, túlhúzhatatlanok, olajállóak, és nem rozsdásodnak. Minden konzerváláshoz használjon új tetőt!
Az üvegtetők 100 ppm-esek, ami azt jelenti, hogy bármihez felhasználhatóak. Egyaránt alkalmas savanyúságoknak, tejtermékeknek, zsíros és savas ételeknek is. Ezen kívül aromazáróak, túlhúzhatatlanok, olajállóak, és nem rozsdásodnak. Minden konzerváláshoz használjon új tetőt!
Mi is a vanília? Az igazi vanília aroma a kész kezelt vaníliának az illata, ami az Orchidea termése. A kész vaníliarúd a vanillin tartalmon kívül még több mint száz összetevőt tartalmaz. A Vanília Orchidea az egyedüli orchidea, melynek ez a termése van és tartalmaz magokat. A világ számos pontján termesztenek vaníliát. A legtöbb vaníliát a “Bourbon” szigeteken termesztik, Comore-szigetek, Reunion, Seychelle-szigetek és Madagaszkár. Eredetileg Mexikóból származik, de termesztenek Ugandában, Pápua Új-
A kókuszcukor alapanyagává lehet, lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt az természetes és egészséges táplálkozásnak. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1643 KJ / 387 Kcal Zsír: 0,17 g amelyből: - telített zsírsavak:
A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. Felhasználása: a pektint össze kell keverni a cukorral, majd állandó kevergetés közben kell hozzáadni az alapanyaghoz. A forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a dzsemek, ha kevéske citromlevet vagy étkezési citromsavat is adunk hozzá. 80 g pektin 10
Mi az a ppm? Mit befolyásol ez a mérték? A PPM, az üvegtetőkön belül található bevonatvastagságot jelöli. A tökéletes záráshoz az egyes termékek összetételéhez meghatározott bevonatú tetők tartoznak. Ezek a tetők 100 ppm-esek, aromazáróak, szinte túlhúzhatatlanok, olajállóak és nem rozsdásodnak. Egyaránt alkalmas, savanyúságokhoz, lekvárokhoz, készételekhez, zsíros, vagy akár savas ételek tárolásához. Amennyiben megfelelő technikával használjuk, a végtermék biztosan jó lesz. A nem megfelelőe
Átmérő: 31 cm Magassága: 18 mm A tálca megegyezik a 23 L űrtartalmú háztartási konzerváló készülékhez tartozó tálcával. Fontos, hogy konzerválás közben az üvegeket ne helyezzük egymásra!
A fedél belső pereme köré illeszkedik és konzerválás közben nyomásálló tömítést képez a fedél és a nyomást tartó edény teste között.
Összetevők: búzasikér Energiaérték kj: 1 632 kJ Energiaérték kcal: 386 kcal Zsír: 6 g Szénhidrát: 9 g Fehérje: 75 g Gluténmentes: Nem Bio: Nem Tömeg: 250 g Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1632 kJ / 386 kcal Zsír: - amelyb