Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
Összetevők: zöldségek változó arányban 32% (sárgarépa, zeller, vöröshagyma, zöldborsó, zöldbab), ivóvíz, csirkecombfilé 25%, 100%-os kókusztej, barna rizs 8%, barna rizsliszt, 100%-os citromlé sűrítményből, kókuszolaj, fűszerek, étkezési só, tárkony
Összetevők: ivóvíz, csirkecombfilé 25%, zöldségek változó arányban 19% (sárgarépa, pritamin paprika, kukorica, zöldborsó, zeller), barna rizs, 100%-os kókusztej, vöröshagyma, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek (tartalmaz: mustármag), 100%-os citromlé sűrítményből, étkezési só Nettó tömeg: 350g (1adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ/kcal) 568/136
Szendi Gábor könyve ismerteti, milyen kockázatokat hordoznak a nap mint nap fogyasztott élelmiszerek, s az általuk okozott problémák: a magas vércukor- és inzulinszint, a különböző gyulladások. Bemutatja azokat a tudományosan igazolt, de talán kevésbé ismert módszereket, amelyekkel felvehetjük a harcot a legfélelmetesebb immunológiai betegségekkel is. Szendi állítja: majd minden betegség hátterében, így az immunműködés zavaraiban is a mitokondriumok hibás működése áll, ezért az immunrendszer serkentésének
Összetevők: ivóvíz, lencse 17%, darált füstölt tarja 12% (sertéshús, étkezési só, természetes füst), vöröshagyma, 100%-os kókusztej, barna rizsliszt, mustár (ivóvíz, sárgamustármag, biológiai erjesztésű ecetek, természetes édesítőszer: sztívia, Parajdi só, fűszerek), kókuszolaj, fokhagymapor >1%, 100%-os citromlé sűrítményből, fűszerek, étkezési só Tömeg: 350g (1adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100g-ban 1 adagban
Legújabb kutatások a világjárvány idején A COVID-19 új koronavírus okozta világjárvány újabb kutatásokat sürget egészségünk megőrzése szempontjából. Többek között a C-vitamin vírusra gyakorolt hatását is vizsgálják. Mivel a C-vitamin antioxidáns, hatással van immunrendszerre, a humán kísérletek szerint csökkentheti a hajlamot a légúti vírusfertőzésekre és a tüdőgyulladásra, valamint a gyulladásban szenvedő betegek C-vitamin igénye jelentősen megnő. Egyelőre nincs magas színvonalú bizonyíték a gyó
Összetevők: zöldségek változó arányban 38% (sárgarépa, pritamin paprika, csicseriborsó 25%), hámozott paradicsom 13% (hámozott paradicsom, paradicsomlé), 100%-os almalé sűrítményből, ivóvíz, 100%-os kókusztej, kelbimbó, vöröshagyma, sűrített paradicsom 5%, kesudió, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek (tartalmaz: mustármag), étkezési só, 100%-os citromlé sűrítményből, fahéj Tömeg: 350 g (1 adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ/kcal)
Felhasználási javaslat: Főleg tej alapú mártások, halételek, savanyúságok, tojásételek fűszere, de a vasárnapi tyúkhúslevest is izgalmassá teszi. Összetevők: 100 % szerecsendió virág Allergén információk: A termék zellert, mustármagot, búzalisztet, szójababot és szezámmagot csomagoló üzemben készült.
TERMÉSZETES TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL! Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva. Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii n
Lekvárkészítésnél a citromsav elősegíti a zselésedési folyamatot és kiemeli a gyümölcsök természetes ízét. Élelmiszerekben elsősorban antioxidánsként (bár önállóan nincs ilyen hatása, elősegíti a többi antioxidáns hatását), savanyúságot-szabályozó anyagként, valamint ízesítőszerként alkalmazzák E330 néven. Gyümölcsételek esetén késlelteti a gyümölcsök oxigén hatására történő elszíneződését. Napi maximum beviteli mennyisége nincs korlátozva. A gyári konyhai és fürdőszobai tisztítószerek többsége, kis sz
Az Amazonas kincse, ott terem ez a határozott ízű, valahol a vanília és a karamell ízvilága közötti markáns fűszer. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Ráncos, sötét színű bab, vagy mag, ami a legelőnyösebben felhasználás előtt reszelve érvényesül. Felhasználási javaslat: Határozott ízű, markáns fűszer, melyet édességek készítéséhez használnak. Sütemények, krémek, pudingok, palacsinták, torták, csokoládék és fagylatok í
Fűszerezési célokra termesztett rózsa különösen illatos, használják ételek ízesítésére, parfümök illatosítására, rózsaolaj préselésére. Főleg az arab konyhák közkedvelt fűszere, de dél-Franciaországban is elterjedt, észak-Afrikai hatásra. Felhasználási javaslat: Vízbe áztatva, levével ízesíthetjük arab ihletésű ételeinket, süteményeinket, de édességek tetejére szórva egzotikus és mutatós. A termék zellert, mustármagot, szezámmagot és búzalisztet is csomagoló üzemben készült. Származási hely: Egyi
Összetevők: marhacomb (28%), hámozott paradicsom /hámozott paradicsom, paradicsomlé/, sárgarépa, sűrített paradicsom, zeller, vöröshagyma, barna rizsliszt, kókuszolaj, víz, só, fűszerek Tömeg: 350 g (1adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ/kcal) 388/93 1358/326 Zsír (g) 3,8 13,2 -ebből telített (g) 2,2 7,6 Szénhidrát (g)
GAL UC-II Porc-komplex, 2 havi adag, 60 kapszula A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez, az ún. Peyer-plakkokhoz. A
Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású. Rendszeresen fogyasztva sokat javíthatunk vele szervezetünk ellenálló képességén. Puffadáskor is hathatós segítség, de sütésnél is használható. Citromlével természetes fogkrém készíthető belőle, fertőtlenítő hatását kihasználva takarításhoz és áztatáshoz használhatjuk. Felhasználási javaslat: A termék sokféle módon felhasználható. Főzéskor vízlágyításra alkalmazható közvetlenül a főzővízbe, savlekötés esetén vízben elkeverve, bőséges
Csirkehús zöldségekkel, lencsével és spenót levéllel, pikáns mártásban TIPP: tálald friss petrezselyemzölddel, citromlével meglocsolva Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, tojás és hozzáadott cukor nélkül. Összetevők: csirkecombfilé (36%), zöldségek változó arányban (24%) /sárgarépa, kápia paprika, lencse, spenót/, vöröshagyma, kókusztej /kókusztej kivonat (85%), ví