Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. A Jaffa Kiadónál 2019-ben jelent meg a nagy sikerű Árnyékkert című regénye, ezt követte 2020-ban a Hisztaminintolerancia szakácskönyv első és második kötete, majd a Gyulladáscsökkentő étrend és életmód, 2022-ben pedig a Hormonegyensúly étrend és életmód. További szépirodalmi kötetei: Barhesz (2012, Ulpius Ház), Barhesz 2., bővítet
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1459 kJ / 346 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 7,6 g 2,0 g Szénhidrát - amelyből cukrok 57,0 g 14,0 g Rost 12,0 g Fehérje 13,0 g Só 0,4 g Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Figyelmeztetés: A termék a legnagyobb
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1634 kJ / 389 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 15,0 g 3,0 g Szénhidrát - amelyből cukrok 49,0 g 40,0 g Rost 9,70 g Fehérje 10,0 g Só 0,3 g Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Figyelmeztetés: A termék a legnagyobb
Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1779 kJ / 423 kcal Zsír - amelyből telített zsírsavak 23,0 g 2,1 g Szénhidrát - amelyből cukrok 42,0 g 41,0 g Rost 11,0 g Fehérje 7,4 g Só 0,7 g Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Figyelmeztetés: A termék a legnagyobb
Tápérték 100 g-ban Nettó tömeg 80 g Energiaérték 1993 kJ / 474 kcal Összes zsír 33,5 g Telített zsírsavak 24,5 g Szénhidrátok 37,4 g Cukor 37,4 g Fehérje 6,0 g Rost 9,5 g Só
B1-vitamin (tiamin) Mire jó? A B1-vitamin szükséges az energiatermeléshez, az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A szervezetünk csak keveset tud tárolni belőle, így napi szinten érdemes fogyasztanunk. Hiánya esetén nem tudunk elegendő energiát előállítani az ételekből, ami kezdetben fáradtsághoz, majd idővel akár súlyos idegrendszeri és szív- és érrendszeri problémákhoz vezethet. Hiányának egyik tipikus jele az ún. agyköd (brainfog), azaz a gondolkodás tisztaságának hiánya. Melyik forma
ADATOK Kötészet: Keménytáblás Megjelenés éve: 2016, 2020.12.07., 2021.08.27., 2023.04.26., 2024.08.30. Oldalszám: 160 Súly (g): 660 Cikkszám ISBN-978-615-5417-18-4 Tömeg: 660 g/db
Funkciók Krémes forró vastag és vékony és hideg sűrű tejhab, kétféle keverőbetéttel Forró csokoládé készítés (Felmelegíti az összetevőket és a programhoz tartozó fejjel tökéletesen elegyíti az alapanyagokat.) Túlmelegedés elleni védelem; lekapcsoló-automatika Hőtartó program Program megszakítása Tulajdonságok: Egyszerű kezelés Rozsdamentes acél tartály Túlmelegedés elleni védelem és lekapcsoló-automatika Kétféle keverőbetét: keverő és habosító Digitális hőfok kijelzés
Összetevők: zöldségek változó arányban 51% (vöröshagyma, csiperkegomba 20%, sárgarépa, zöldborsó, zeller, fehérbab 10%, tarkabab 10%), ivóvíz, 100%-os kókusztej, barna rizsliszt, kókuszolaj, 100%-os citromlé sűrítményből, fűszerek, étkezési só, tárkony
Aluminium szellőzőcső alkatrész Fisher Wolf konzerváló készülékhez.
Elkészítési útmutató 250 g tömbhöz: Önts 73 g folyékony, legfeljebb langyos hőmérsékletű kókuszolajat és 168 g hideg vizet egy edénybe. Adj hozzá 1 adag porkeveréket (83 g), botmixerrel keverd el alaposan, majd a tűzhelyen / főzőlapon gyakori kevergetés mellett főzd besűrűsödésig közepes-magas fokozaton. A besűrüsödéstől számítva 3 percig intenzíven keverd. Melegen öntsd egy formába, fedd le félig, majd hagyd, hogy kihűljön. Zárd le a dobozt és tedd hűtőbe 48 órára. (24 óra elteltével is fogy
MIT JELENT A FERMENTÁLÁS? Az élelmiszerek fermentálása egy erjesztési folyamat, amelyet számos népcsoport már évszázadok óta végez. Ilyen a keleti kultúrából például a japán miso leves, vagy a koreai kimchi, de nem kell ennyire messze mennünk, a hazai savanyított zöldségfélék is az egészséges táplálkozás részét képezik. A fermentáció kiváló módja a cellulóz lebontásának, amely javítja a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül javítja az aminosav- és vitaminösszetételt, valam
Átlagos tápérték 100g 60g (1 adag) 60g termék RI* %-ában Energia 1577 kj / 377 kcal 946 kj / 226 kcal 11% Zsír - amelyből telített zsírsavak 7.9 g 2.1 g 4.7 g 1.3 g 6.8% 6.3% Szénhidrát - amelyből cukrok 65 g 18 g 39 g 11 g 15% 12% Rost 12 g 7.5 g 30%
Összetevők: zöldségek változó arányban 31% (sárgarépa, pritamin paprika, vöröshagyma, zeller), 100%-os almalé sűrítményből, ivóvíz, hámozott paradicsom (hámozott paradicsom, paradicsomlé), ananász kocka 11%, barna rizs 10%, sűrített paradicsom, barna rizsliszt, kókuszolaj, szójaszósz (ivóvíz, szójabab, étkezési só, alkoholból erjesztett ecet), étkezési só, fűszerek, ételecet. Tömeg: 340 g (1 adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ