Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
Elkészítési javaslat: 1-3 teáskanál Jázmin virágot szórjunk a Teáskannába, öntsünk rá 2-3 dl forróvizet, hagyjuk állni 5-15 percig, és szűrve kínáljuk. A termék zellert, mustármagot, szezámmagot és búzalisztet is csomagoló üzemben készült. Származási hely: Kína
A termék zellert, mustármagot, búzalisztet és szójababot, szezámmagot is csomagoló üzemben készült.
Mi a különbség a tasakos és a kapszulás verzió között? A tasakos verzió koncentráltabban tartalmazza a probiotikus baktériumokat, ezért a kész joghurtban is magasabb lehet az arányuk. A prebiotikus hatású inulin tartalma szintén magasabb mint a kapszulás kiszerelésben, ami kedvez a baktériumoknak és pozitív hatással van szervezetünkre is, valamint elősegíti a joghurt sűrűbb állagának a kialakulását. Miben különbözik az A4Y joghurt kultúra a Natúr joghurt kultúrától? Mindhárom baktérium törzset tar
Mi a különbség a tasakos és a kapszulás verzió között? A tasakos verzió koncentráltabban tartalmazza a probiotikus baktériumokat, ezért a kész joghurtban is magasabb lehet az arányuk. A prebiotikus hatású inulin tartalma szintén magasabb mint a kapszulás kiszerelésben, ami kedvez a baktériumoknak és pozitív hatással van szervezetünkre is, valamint elősegíti a joghurt sűrűbb állagának a kialakulását. Miben különbözik az A4Y joghurt kultúra a Natúr joghurt kultúrától? Mindhárom baktérium törzset tar
A kakaó pozitív élettani hatásai: - több mint 300 féle különböző értékes vegyületet tartalmaz - az ásványi anyag és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin. - erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Ezért hatásos alapanyag a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. - teobromin- és alacsony koff
felső átmérő: 8 cm alsó átmérő: 7cm magasság: 6 cm Recept Növényi sajthelyettesítő parmezán ízesítéssel Egy finom sajthelyettesítő, ami jól olvasztható, sőt vissza is dermeszthető. Előkészítés 20 perc Pihentetés 6 óra Mennyiség közepes "sajthelyettesítőhöz" HOZZÁVALÓK 250 ml mandula-kesudió „joghu
A kókuszcukor alapanyagává lehet, lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt az természetes és egészséges táplálkozásnak. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1643 KJ / 387 Kcal Zsír: 0,17 g amelyből: - telített zsírsavak:
Mi is a vanília? Az igazi vanília aroma a kész kezelt vaníliának az illata, ami az Orchidea termése. A kész vaníliarúd a vanilin tartalmon kívül még több mint száz összetevőt tartalmaz. A Vanilia Orchidea az egyedüli orchidea, melynek ez a termése van és tartalmaz magokat. A világ számos pontján termesztenek vaníliát. A legtöbb vaníliát a “Bourbon” szigeteken termesztik, Comore-szigetek, Reunion, Seychelle-szigetek és Madagaszkár. Eredetileg Mexikóból származik, de termesztenek Ugandában, Pápua Új-G
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja. Ezt a magot egy vastag rostos burok veszi körül, amely az éréssel sárgára színeződik. Ezt a burkot eltávolítják, így e nélkül kerül általában a boltokba a kókuszdió. A kemény héj alatt található a fehér bélszövet, amit lereszelnek. Ásványi anyagok: kalcium, vas, kálium, foszfor, nátrium, magnézium Felhasználása: magában fogyas
Összetevők: laktóz (baktérium kötőanyag) inulin Baktérium törzsek: Lactococcus lactis Lactococcus cremoris Lactis diacetylactis Streptococcus salivarius thermophillus Lactobacillus helveticus Lactobacillus delbrueckii Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb. - kemény sajtok készítéséhe Tárolása: -18°C és +4°C között Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Napi 1 teáskanálnyit (3 g) fogyasszunk, folyadékban feloldva. Legjobb étkezéskor. Lehet több részletben is (pl. fél-fél teáskanállal reggel és este). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004 IV.26. rendelet alapján. Hatóanyag 1adagban (3g-ban, azaz 1 teáskanálnyiban)
A termék tulajdonságai Az időzíthető fejjel a Glass készülékben előállítható ételek és italok köre jelentősen kiszélesedik: darabos levesek, gulyásleves vagy akár hosszú lére engedett pörkölt is elkészíthető. A Glass géppel és a főzőfejjel gyakorlatilag egy mini konyha áll rendelkezésünkre. Két hőmérséklet tartomány kiválasztására és a főzési időtartam beállítására alkalmas főzőfej, amely jelentősen kibővíti a DQ 912 típusú növényi ital és leves készítő készülék használhatóságát. Technikai
A termék tulajdonságai Az időzíthető fejjel a Glass készülékben előállítható ételek és italok köre jelentősen kiszélesedik: darabos levesek, gulyásleves vagy akár hosszú lére engedett pörkölt is elkészíthető. A Glass géppel és a főzőfejjel gyakorlatilag egy mini konyha áll rendelkezésünkre. Két hőmérséklet tartomány kiválasztására és a főzési időtartam beállítására alkalmas főzőfej, amely jelentősen kibővíti a DQ 912 típusú növényi ital és leves készítő készülék használhatóságát. Mi készíth
Beltartalmi érték (kötelező adatok) 100 grammra vetítve Energia kcal/kJ 0 kcal / 0 kJ Zsír 0 g Szénhidrát 0 g Fehérje 0 g Só 0 g