Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
A Smoke Mirrors Peated Stout Cask Single Malt egyedülálló whisky, amelyhez semmi sem fogható. 10% dupla maláta és 30% tripla maláta keverékéből készül, melyeket ex-bourbon hordóban érlelnek, valamint 60% háromszoros desztillált malátából, amely először ex-bourbon, majd ex-imperial stout hordókban nyeri el végső karakterét. Az eredmény egy bársonyos, gazdag whisky, amelyben a füstölt csokoládé, méz, eszpresszó és egy leheletnyi tengeri só édes jegyei tökéletes harmóniában bontakoznak ki. Színezékmentes és
A pohárban sötét, csaknem feketébe hajló árnyalat, lassan mozgó, tartalmas bor. Illatában a villányi termőterület meleg és elegáns karaktere bontakozik ki. Érett és túlérett piros, valamint fekete gyümölcsök találkoznak finoman sós-füstös jegyekkel és kávéval, harmonikus egységet alkotva. Kóstoláskor gazdag, puha tanninok jellemzik, miközben az aromák tisztán megmaradnak. A nagy borok sajátosságait hordozza: minden részletében intenzív, hosszan elnyúló lecsengéssel.
Ez a markáns, alpesi jellegű Amaro üdítő és élénkítő hatású. Ízvilágát elsősorban a rebarbara és az encián karakteres aromái határozzák meg, melyeket a boróka balzsamos tónusai egészítenek ki. A lecsengés során finoman kibontakozik a vadkömény és az édesgyökér friss, üde jellege.
Illatában először a citrusfélék, például az ananász lendületes jegyei érezhetők, majd megjelennek az aszalt gyümölcsök, mint a sárgabarack, melyeket lekváros mirabelle szilva árnyalatai egészítenek ki. A frissesség és az intenzitás tökéletes harmóniája jellemzi, finom fehér őszibarack és szilva elegáns érintésével.
Illatában először a citrusfélék, például az ananász lendületes jegyei érezhetők, majd megjelennek az aszalt gyümölcsök, mint a sárgabarack, melyeket lekváros mirabelle szilva árnyalatai egészítenek ki. A frissesség és az intenzitás tökéletes harmóniája jellemzi, finom fehér őszibarack és szilva elegáns érintésével.
Ez a torinói Doragrossa által készített olasz likőr régi elixírek receptjeiből merít ihletet. A rebarbaragyökér markáns keserűségét friss, hűsítő menta lágyítja, így egy gazdag, mégis elegánsan kesernyés ital születik. Tökéletes választás koktélokhoz vagy aperitifként, jégen, lassan élvezve.
A Rosolio Doragrossa likőrben az egzotikus fahéj és szegfűszeg ízei uralkodnak, melyeket az ánizs és a citromhéj friss, üde zamatának harmóniája egészít ki.
Japán Mizunara tölgyfahordókban érlelt, ez adja a whisky jellegzetes fűszerességét és finom fás aromáját. Világos arany színű. illata virágos és friss, mézes, vaníliás, világos tölgyes és egy csipetnyi citrusos jegyekkel. Ízében enyhe és kiegyensúlyozott, karamell, fűszerek, érett gabona és finom füst aroma jelenik meg.
Az Amaethon egy egyedülálló, prémium francia whisky, amely a francia whisky hagyományait követve Franciaországban termesztett árpából készül. Az érlelés során alacsony tannintartalmú, finom tölgyfahordókat használnak, amelyek felerősítik a whisky gabonás jellegét és friss, kenyérre emlékeztető aromáit.
A Montenegro Amaro egy tradicionális olasz likőr, amelyet 1885 óta a legfinomabb gyógynövények és fűszerek különleges keverékéből készítenek. Gazdag, komplex ízvilága a keserédes jegyek tökéletes harmóniáját nyújtja, így ideális választás önállóan fogyasztva vagy koktélok alapjaként.
Világos borostyánszínű, elegáns megjelenésű ital, kristálytiszta megjelenéssel. Illatában a vanília és a friss, ropogós aromák édes gyökérjegyekkel fonódnak össze. Íze karakteres és enyhén csípős, ugyanakkor harmonikus, finoman rétegzett – a korty végén párolt szilvára emlékeztető utóíz bontakozik ki. A lecsengés száraz, citrusos, narancshéjas jegyekkel zárul.
A Trebbiano szőlőből készül, amely Franciaországban Ugni Blanc néven ismert, majd legalább három éven át érlelődik kis tölgyfahordókban. Az érlelési folyamat során az ital gazdag, sült szőlőre, almára és karamellre emlékeztető aromákat kap, amelyek különleges és egyedi ízvilágát is meghatározzák.
Nagyon világos és kristálytiszta szín jellemzi. Illata extrém frissességet sugároz, intenzív és összetett aromákban gazdag. Gyümölcsös jegyek (citrusok, fehér gyümölcsök), virágos tónusok (mézesfű), valamint jódozott árnyalatok jelennek meg benne, amelyek a frissesség rendkívüli érzetét keltik.
Ez a klasszikus keserű likőr a velencei hagyományok szerint készül már az 1920-as évek óta. Gazdag és összetett illatát több mint harmincféle gyógynövény és fűszer gondos kivonásának köszönheti, amelyek együttesen adják meg jellegzetes, aromás karakterét. Velencében gyakran proseccóval keverve, frissítő koktélként fogyasztják.
A Rosé Brut a Laurent-Perrier pezsgők egyik különlegessége. Készítési módja eltér az átlagos rosé Champagne-tól. A kizárólag Pinot Noir-ból készült alapbort a kékszőlő levének kipréselésével nyerik, és nem pedig a kék és fehér szőlők borának keverésével. A pezsgőt minimum négy évig pihentetik. Élénk lazacvörös szín, eleven illat, eper, ribizli, málna és feketecseresznye fedezhető fel. Íze a szájban hosszú ideig megmarad.