Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Az Árpád Paprika Gin a magyar ikonikus fűszere, a pirospaprika alapján készül. Ezt az édes és ízletes karaktert 19 kiváló fűszer egészíti ki. Ez egy igazi gasztronómiai élmény, melyet mindenkinek ajánlunk, aki igazán magyaros ízekre vágyik.
A legjobb minőségű szőlőléből készülő bor adja az alapját. Halvány arany szín és apró buborékok jellemzik ezt a champagne-t. Illatában citrusos jegyek, fehér virágok, sárgadinnye és fehér húsú gyümölcsök. Kifinomult és harmonikus.
Rézüstben desztillált gin, amelyben a fertődi friss málna intenzív íze találkozik a gondosan válogatott fűszerek jellegzetes íz- és illatvilágával.
Az Árpád Classic Gin tizenegy kiváló fűszerből készül, hagyományosan rézkazánban desztillálva, hogy minden kortyban megőrizze a kiválasztott fűszerek eredeti ízét. Frissítő citrusos jegyekkel és a boróka intenzív ízével.
Finom, elegáns, fűszeres ugyanakkor rendkívül komplex termék. Szájban édeskés nyitását fekete csokis jegyek követik, amelyet a tanninos fanyarság tesz végtelenné. A MATIAS-pincészet Cabernet Franc-törkölyéből készült. A törköly préselt, száraz szőlőt jelent, az ebből készült pálinkát nevezik törköly pálinkának. Az erjesztő tartályból azonnal főzik, kissé kéznedvesen rajta hagyva a vörösbort, így lesz alkoholtartalma, illetve illatosabb lesz a destillátum. Finom, elegáns, fűszeres ugyanakkor rendkívül
Minden cseppjében az Észak-Itália hófödte csúcsok tiszta alpesi levegőjét érezhetjük. Az 1900 Január 1-jén bemutatott ital alappillére lett a koktélnak, mely a század uralkodója volt citrusosságával és a málna ízével, a száraz martini koktélnak. Egyedül az idő képes megérlelni az olajakat a Florentine Orris gyökérben, melyet a talajból nyernek ki, és három éven keresztül szárítanak, azért, hogy egy könnyű, de meghatározó fanyarságot adjon a Martini® Extra Dry-nak.
Mély rubinvörös, áfonya, fekete csokoládé és fi noman pörkölt kávébab aromákkal. Kortya eleven és vibráló, intenzív gyümölcsösséggel melyben az érett meggy és feketeribizli is megjelenik. Lecsengését elegáns és izgalmasan fűszerresség jellemzi melyet legvégén az érett gyümölcsösség keretez.
A válogatott friuli vörös szőlők nemes keverékéből készül, és francia tölgyfa barrique hordókban érlelik a Tosolini család hagyományos pincéiben. A hordókat „Kentucky” dohánylevéllel pörkölik, amely eredeti olasz minőséget biztosít, így egy mély és intenzíven füstölt Grappa születik.
Az Árpád Paprika Gin a magyar ikonikus fűszere, a pirospaprika alapján készül. Ezt az édes és ízletes karaktert 19 kiváló fűszer egészíti ki. Ez egy igazi gasztronómiai élmény, melyet mindenkinek ajánlunk, aki igazán magyaros ízekre vágyik.
A Grey Goose vodka ötszörös desztillációval, kitűnő francia búzából, a Massive Central forrásvízéből, és a cognac készítésének ősi tudományával készül. Kristálytiszta és lágy, száraz gabona-aromával és egy selymesen lágy utóízzel. Már 1998-ban, a gyártás első évében, „a világ legfinomabb vodkájának” nevezi a Chicagoi Égetett szesz Tesztelő Intézet és ugyanebben az évben San Francisco-ban elnyerte a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina díját. A Luxury Brand Status Index felmérése alapján a luxus termé
Illatában rendkívül intenzív, sőt akár parfümös is lehet. Jellegzetesen friss, citromhéj és citromfű illatokkal bír, amelyek könnyedséget és frissességet idéznek fel bennünk. Ízében nagyon lágy, selymes, könnyen fogyasztható, enyhén kesernyés és csípős, ami még pikánsabbá teszi ezt az italt. Valódi ízbomba, amely rendkívül hosszú utóízzel rendelkezik, és a szárazpróba különleges élményt nyújt a pohárban a markáns citrusosságával.
Dupla 40 ágyas szilva pálinka díszdobozban tulipán pálinkáspohárral. A kellemesen fűszeres vanília illat és az intenzív virágillatok kiválóan párosulnak ebben az üdítő, friss és aszalt gyümölcsös pálinkában. Az aszalt szilva krémessége dominál az ízében, rendkívül markáns gyümölcsösséggel. Ez a pálinka rendkívül összetett, hosszú utóízű termék, melynek száraz jegyei fahéjas aromákat hagynak maguk után a pohárban.
Kajszibarack pálinka, díszdobozba csomagolva tulipán pálinkáspohárral. Illatában a kajszi jellegzetes jegyeivel nyit, friss baracklekvárral és egy finom citrusossággal. Az ízében is az újonnan főzött baracklekvárra emlékeztet, melyet enyhén kísér a citrom és a grapefruit íze a háttérben.
A Szekszárdi borvidék meghatározó szőlőfajtájából készített, telt, gyümölcsös vörösbor, főként az érett cseresznye és meggy gazdag jegyeivel.
Úgy gondolták, a sok vadszeder, -kökény, -körte pálinkák mellett ugyanolyan kitűnő pálinka készíthető a szelíd változatú, házi málnából is. Elkészítették, de nem a szeszipar régi szabályai szerint geist-et készítve, hanem klasszikus pálinkát, erjesztés és desztillálás útján. Az eredmény döbbenetes: a málna kiugrik a pohárból, majd legurul a torkunkon.