Az olívás ízvilágú panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. A Panko a Pan,- kenyér és a ko, kis darab japán szóból ered. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. A panko morzsát a japán és a nemzetközi konyha is előszeretettel használja. Jellegzetes az alakja, szálkás, hegyes, légiesen könnyű, súlyához képest feltűnően nagy térfogatú, színe fehér. A morzsa panírozása fokozott figyelmet igényel, de megéri a fáradozást. Ropogós és könnyebb lesz tőle
A chilipaprikás, erősebb ízvilágú panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Ajánljuk a fűszeres, csípős ételek kedvelőinek. A Panko a Pan,- kenyér és a ko, kis darab japán szóból ered. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. A panko morzsát a japán és a nemzetközi konyha is előszeretettel használja. Jellegzetes az alakja, szálkás, hegyes, légiesen könnyű, súlyához képest feltűnően nagy térfogatú, színe fehér. A morzsa panírozása fokozott figyelmet
A panko kenyérből készült nagy szemcséjű morzsát több fajta ételhez is felhasználhatjuk. Kitűnő választás a zsemlemorzsa helyettesítésére is. Szálkás, száraz pelyhekből áll és semleges íz jellemzi. Az olajat is kevésbé szívja magába mint az általunk használt morzsák, ropogós és könnyebb lesz tőle az étel, valamint a kalóriatartalma is alacsonyabb. A panír felülete borzas, aranysárga és nagyon tetszetős. Kétféle panko létezik: a fehér és barna. A fehér változathoz fehérkenyeret használnak a héja nélkül, A