Kétségbeesetten próbálja előkészíteni a kulináris alkotásaihoz szükséges alapanyagokat? Szeletelsz, vágsz, és semmi sem tetszik? Akkor profi kés kell! robusztus és nagyon éles kés minden célra kiváló minőségű damaszkuszi acél ergonomikus nyugati stílusú rózsafa fogantyú
Anagyon éles japán Petty 150 mm-es gyümölcs- és zöldségszeletelő kés hasznos alternatívája a nagy szakácskésnek , ha precíz vágásokra van szükség, vagy például zöldbab vagy más kisebb zöldségek és gyümölcsök szeletelésére. Alkalmas a húsok nyársalására és szeletelésére is. A lekerekített penge enyhe kilengést tesz lehetővé vágás közben. Épsége ideális mindenféle szendvics elkészítéséhez. A japán művészet és az új technológiák teszik ezt a kést egyedivé és utánozhatatlanná.
Robusztus, nagyon éles japán kés KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm, gyors vágású SPG2 poracélból, lenyűgöző kialakítással és a legmagasabb minőséggel. Biztosítsa, hogy minden pulyka, minden sült és minden sonka tökéletesen legyen felszeletelve, zökkenőmentes mozgással és könnyed manőverezhetőséggel. Ha Ön a marhahús carpaccio szerelmese, akkor ez a kés a konyhája elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen.
A rendkívül éles szerb VG-10 ZED ONE (pengehossz 195 mm) egy fantasztikus kés, amellyel szinte semmi sem jelent problémát. Vágásra, szeletelésre, csontozásra, hús és zöldség tisztítására alkalmas, és a mellékelt bőr toknak köszönhetően tökéletes a vadonban tett kirándulásokhoz. A gyönyörű pengekialakítást és a legmagasabb minőséget 98 réteg acél hangsúlyozza - a japán VG10 acélból készült vágómagot két réteg damaszkuszi rozsdamentes acél közé szorítják, így a kés kivételes tartósságot és szívósságot muta
Rendkívül éles konyhakések, amelyeknek stílusuk van és mindenki irigyli őket? Persze, hogy van! hosszú vékony penge a könnyű húsfeldolgozáshoz kiváló minőségű damaszkuszi acél, egyedi kivágott mintával ergonomikus és erős olajfa fogantyú
Rendkívül éles konyhakések, amelyeknek stílusuk van és mindenki irigyli őket? Persze, hogy van! fogazott pengéjű kés a ropogós sütemények könnyű vágásához kiváló minőségű damaszkuszi acél, egyedi kivágott mintával ergonomikus és erős olajfa fogantyú
A nagyszerűen vágó kések természetesen nagyszerűek... de olyan kések, amelyek remekül vágnak és jól is néznek ki - nem akarod majd kiadni őket a kezedből! sokoldalú kés mindenféle vágáshoz megfelelő hegyű késsel kiváló minőségű svéd acél egyedi piros fogantyú rizsszemekkel
A nagyon éles SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD szeletelő kés (pengehossz 127 mm) tökéletesen szeletel minden carpacciót, sonkát, pulykát és sültet. A letisztult dizájnt és a kiváló minőséget az 1.4116-os német acélból készült penge és a nyugati stílusú szantálfa nyélhangsúlyozza, amely ergonomikusan van kialakítva, hogy a legjobb irányítást biztosítsa a szeletelés és vágás során.
A nagyon éles KITA NORTH DAMASCUS szeletelőkés (pengehossz 205 mm) ideális a nyers vagy kész hús vékony szeletekre szeletelésére. Gyorsan, egyszerűen és pontosan dolgozik, miközben a hús tökéletesen vágható és megőrzi szaftosságát. A magával ragadó dizájnt és a legmagasabb minőséget 7 réteg damaszkuszi acél hangsúlyozza, így a kés kivételes tartósságot és szívósságot mutat, és kb. HRC 62-es keménységgel tartósan megőrzi élességét. A viharos tengerre emlékeztető, csillogó damaszkuszi mintázatú, kézzel csi
A nagyon éles japán szakácskés KITA NORTH DAMASCUS (pengehossz 200 mm) húsok, gyümölcsök és zöldségek vágására, szeletelésére és tisztítására használható, de a hegyéig ferde pengének köszönhetően részletesebb tevékenységeket is végezhet. Ez egy használati kés, de egy kicsit többet nyújt. A magával ragadó dizájnt és a legmagasabb minőséget 7 réteg damaszkuszi acél hangsúlyozza, így a kés kivételes tartósságot és szívósságot mutat, és kb. HRC 62-es keménységgel tartósan megőrzi élességét. A viharos tengerr
A rendkívül éles japán szeletelő kés NAKIRI OKAMI (pengehossz 225 mm) tökéletesen alkalmas nyers vagy kész húsok feldolgozására, amelyeket vékony, tökéletes szeletekre vág, amelyek megőrzik szaftosságukat. Elengedhetetlen kés a hús, a carpaccio vagy a sonka szerelmeseinek. A gyönyörű designt és a legmagasabb minőséget 3 réteg acél hangsúlyozza - a japán AUS10 acélból készült vágómag két rozsdamentes acélréteg közé van beágyazva, így a kés kivételes tartósságot és szívósságotmutat. A kézzel csiszolt és tök
A rendkívül éles konyhakések RESIN FUTURE stílusos fogantyúkkal megkönnyítik a konyhai munkát, és dekorációvá válnak. Az ilyen késekkel való munka végre szórakoztató lesz! extra éles kés extra könnyű markolattal kiváló minőségű damaszkuszi acél, egyedi kivágott mintával színes műgyanta fogantyú három szegeccsel - középső szegecs szamuráj emblémával
A nagyon éles konyhakések KANETSUNE TSUCHIME megkönnyítik a konyhai munkát, és dekorációvá válnak. Az ilyen késekkel való munka végre szórakoztató lesz! sokoldalú kés bármilyen vágáshoz, nyíráshoz, szeleteléshez és metszéshez magas széntartalmú japán rozsdamentes acélból készült penge DSR-1K6 a gödrös felület TSUCHIME biztosítja, hogy a felszeletelt étel ne tapadjon a késhez
A főzőcsipesz Dellinger az élelmiszerek pontos kezeléséhez használható - a legkisebbektől kezdve, mint a fűszernövények, magvak, csírák vagy virágok, de a húsdarabok forgatásához is. A csipeszek minden konyha praktikus kiegészítői. Az ételek pontos megfogása és tálalása az asztalnál, tányéron, serpenyőben vagy büfében.
A főzőcsipesz Dellinger az élelmiszerek pontos kezeléséhez használható - a legkisebbektől kezdve, mint a fűszernövények, magvak, csírák vagy virágok, de a húsdarabok forgatásához is. A csipeszek minden konyha praktikus kiegészítői. Az ételek pontos megfogása és tálalása az asztalnál, tányéron, serpenyőben vagy büfében.