Fehér Nyúl

Fehér Nyúl Monks' Bread 0,33L

Fehér Nyúl Monks' Bread 0,33L

Tradícionális duplabak sör, kenyeres-karamellás malátássággal.  A "Doppel" jelentése "dupla", ez a stílus az alacsonyabb alkoholtartalmú német bock sörök nagyobb és erősebb változata. Az eredetileg müncheni szerzetesek által készített doppelbock sörstílus nagyon ételbarát, és a pirított kenyérre emlékeztető melanoidinokban gazdag. Színe a rézszíntől a sötétbarnáig terjed. A malátás édesség dominál, de nem szabad, hogy tolakodó legyen. A maláta karaktere inkább emlékeztet a friss és enyhén pirított münc

megvesz
Fehér Nyúl Endless Avenue 0,33L

Fehér Nyúl Endless Avenue 0,33L

Friss West Coast IPA Krush, Vic Secret és Styrian Fox komlókeverékkel.  A West Coast IPA-k (WCIPA) hagyományosan merész komlóaromájukról, magas keserűségükről és citrusos, fenyős aromájukról és ízükről ismertek – jellemzően nagyobb mennyiségű komlót adagolnak a főzőüstbe, ami a stílus sajátosságát adó keserűséget és az erőtejes komlóízt eredményezi. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTube videónkat! Mi az, hogy IPA? Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal!

megvesz
Fehér Nyúl Free Flow 0,33L

Fehér Nyúl Free Flow 0,33L

ALKOHOLMENTES hazy IPA. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A kereskedők úgy szerették volna optimalizálni a hosszú és drága hajóutat, hogy erősebb és több komló felhasználásával készült, így keserűbb, testesebb, ízesebb, ráadásul tartós

megvesz
Fehér Nyúl Smooth Infinity 0,33L

Fehér Nyúl Smooth Infinity 0,33L

Sűrű, smoothie állagú savanyú sör ananásszal, banánnal, kókusszal és vaníliával. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz

megvesz
Fehér Nyúl Smooth Fusion 0,33L

Fehér Nyúl Smooth Fusion 0,33L

Sűrű, smoothie állagú savanyú sör ananásszal, sárgadinnyével, lime héjjal és vaníliával. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyítot

megvesz
Fehér Nyúl Smooth Vision 0,33L

Fehér Nyúl Smooth Vision 0,33L

Sűrű, smoothie állagú savanyú sör mangóval, sárgabarackkal és vaníliával. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggya

megvesz
Fehér Nyúl Smooth Time 0,33L

Fehér Nyúl Smooth Time 0,33L

Sűrű, smoothie állagú savanyú sör málnával, feketeszederrel és vaníliával. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggy

megvesz
Fehér Nyúl Calm Storm 0,33L Can

Fehér Nyúl Calm Storm 0,33L Can

Egy sűrű, krémes, nem annyira nehéz Baltic Porter, tökéletes kávés-étcsokis ízekkel. A Baltic Porter egy sima, hidegen erjesztett és hidegen ászokolt sör, amelyet lágerélesztővel főznek. Alkoholtartalma miatt tartalmazhat nagyon alacsony vagy alacsony komplex alkoholos ízeket és/vagy láger gyümölcsösséget, például bogyós gyümölcsöket, szőlőt és szilvát (de nem banánt; a meleg hőmérsékletű erjesztésből származó ale-szerű gyümölcsösség nem megfelelő). Ez a stílus a barna porter malátaízével és a schwarzb

megvesz
Fehér Nyúl IPA CAN 0,33L

Fehér Nyúl IPA CAN 0,33L

A sör otthon főzött változata az Első Magyar Házisörfőző Egyesület 2015-ös versenyén az IPA kategóriába benevezett 73 sör között az első helyen végzett.  A sör alkoholtartalma 6,6%. Malátássága nem hangsúlyos, hogy a komlók karaktere minél jobban érvényesülhessen. „Klasszikus” komlók kerültek bele: Simcoe, Centennial és Amarillo. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az

megvesz
Fehér Nyúl Turbid CAN 0,33L

Fehér Nyúl Turbid CAN 0,33L

Legnagyobb szerencsénkre a Fehér Nyúl is sikeresnek ítélte az előző New England IPA-juk fogadtatását ami ugye a Ziggy Hopdust volt. A Turbid a Ziggy-hez képest kevésbé keserű, viszont jóval testesebb annál, a klasszikus gyümölcsös íz és illatvilág tökéletesen jelen van, külalakra is hozza a stílusra jellemző ködösséget és baracklé színvilágot. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobban

megvesz
Fehér Nyúl Elixir 0,33L

Fehér Nyúl Elixir 0,33L

Krémes milk stout kakaóval. A Milk Stout laktóz hozzáadásával készített altípusa a stoutnak. A laktóznak köszönhetően kicsit tejesebb, krémesebb a kortyhatás. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal.

megvesz
Fehér Nyúl Rafa CAN 0,33L

Fehér Nyúl Rafa CAN 0,33L

A sör otthon főzött változata az Első Magyar Házisörfőző Egyesület 2015-ös versenyén az IPA kategóriába benevezett 73 sör között az első helyen végzett.  A sör alkoholtartalma 6,6%. Malátássága nem hangsúlyos, hogy a komlók karaktere minél jobban érvényesülhessen. „Klasszikus” komlók kerültek bele: Simcoe, Centennial és Amarillo. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az Ind

megvesz
Fehér Nyúl Pils 0,33L Can

Fehér Nyúl Pils 0,33L Can

Alcohol: 5,0% 23 IBU 6 EBC 11,5 °B A Pilsner lágerek ura, amelyet először a csehországi Pilsenben főztek. Pilsener és pils néven is ismert, ma már az egész világon főzik. Leghitelesebb formájában a pilsner egy jól strukturált, testes sör, csillogó aranyszínű árnyalattal. A sűrű, dús fehér hab alatt a bársonyos szájíz a lágy víznek köszönhető; a teljesen malátás gerinc szilárd és zamatos; a magas komlós keserűséget pedig mind az orrban, mind a szájban a Saaz komló alakítja. Az érlelésnek hosszú

megvesz
Fehér Nyúl Singing Pie 0,33L

Fehér Nyúl Singing Pie 0,33L

Szilvás pite inspirálta desszert sör keksszel, vaníliával és fahéjjal.  A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik. A savanyú sör olyan sör, amelyne

megvesz
Fehér Nyúl Coco Bay 0,33L

Fehér Nyúl Coco Bay 0,33L

Igazán krémes Imperial Stout rengeteg csokoládéval és kókusszal.  A Pastry Stout kifejezés leggyakrabban olyan stoutra utal, amelyet szándékosan édesre főznek és gyakran rengeteg cukros összetevő hozzáadásával készül. A végcél általában az, hogy olyan sört főzzenek, amely a desszert ízét - és néha megjelenését - utánozza. Az „imperial” jelző a magas alkoholtartalomra utal. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal tö

megvesz