Nature Cookta

Nature Cookta szőlőmagliszt 250 g

Nature Cookta szőlőmagliszt 250 g

A gyümölcs húsából remek nedűk, borok készíthetőek, magjából pedig értékes finom állagú liszt. A szőlő őrleménye kiváló összetevője kenyereknek, süteményeknek egyaránt. A Nature Cookta Szőlőmagliszt sokféleképpen felhasználható. Kenyeret vagy süteményeket süthetünk vele, melyek ízvilágához a szőlő aromája tökéletesen illik. Sütéskor a receptben előírt liszt 3-5%-át helyettesíthetjük szőlőmagliszttel. A természetes liszt nyugodtan beépíthető paleolit, vegán és vegetáriánus étrendbe egyaránt. A napi ajá

megvesz
Nature Cookta szódabikarbóna 250g

Nature Cookta szódabikarbóna 250g

A Nature Cookta Szódabikarbóna német gyártású, 100%-ban adalékanyag-mentes étkezési szódabikarbónát tartalmaz. Hatékony segítség, ha marha- vagy vadhúsokat főz, a felhasználásával könnyebben főnek át az ilyen jellegű ételek. Nem hagyja cserben akkor sem, ha sütemények készítésénél a sütőpor helyett használja, ugyanis gyönyörű, egyenletes tésztákat kap végeredményül. A könnyű, lyukacsos textúra eléréséhez a nyers alapanyaghoz valamilyen savas anyagot is adjunk (citromlevet, aszkorbinsavat vagy ecetet) A

megvesz
Nature Cookta szezámmagliszt 500 g

Nature Cookta szezámmagliszt 500 g

A vegetáriánusok és vegánok figyelmébe is ajánlott alapanyaggal nagyszerűen sűríthetünk és süthetünk. A lepények, sütemények, kenyerek és a vajas-gyümölcsös kásák kihagyhatatlan összetevője. Enyhén kesernyés íze nagyon jól passzol a sós ételekhez. Muffinok, kenyerek vagy bármilyen péksütemény elkészítésénél figyeljünk arra, hogy ha kizárólag maglisztből sütünk, mindig tegyünk eggyel több tojást a receptben megadott mennyiségnél. Így elkerülhető a tészta túlzott morzsálódása. A vegetáriánusok és a v

megvesz
Nature Cookta szezámmagliszt 250 g

Nature Cookta szezámmagliszt 250 g

A vegetáriánusok és vegánok figyelmébe is ajánlott alapanyaggal nagyszerűen sűríthetünk és süthetünk. A lepények, sütemények, kenyerek és a vajas-gyümölcsös kásák kihagyhatatlan összetevője. Enyhén kesernyés íze nagyon jól passzol a sós ételekhez. Muffinok, kenyerek vagy bármilyen péksütemény elkészítésénél figyeljünk arra, hogy ha kizárólag maglisztből sütünk, mindig tegyünk eggyel több tojást a receptben megadott mennyiségnél. Így elkerülhető a tészta túlzott morzsálódása. A vegetáriánusok és a v

megvesz
Nature Cookta Quinoa 400 g

Nature Cookta Quinoa 400 g

Elkészítése: Miután alaposan átmosta a magokat, öntse egy edénybe, engedjen rá kétszeres mennyiségű vizet és egy kis sót is adjon hozzá. Kb. negyed óráig főzze kis lángon, vagy addig amíg a szemek kellőképpen meg nem dagadnak. Vegye le a tűzről és pihentesse 5 percig. Átkeverése után már tálalhatja is! Összetevők: 100% fehér quinoa

megvesz
Nature Cookta Nyírfacukor 500 g

Nature Cookta Nyírfacukor 500 g

A Nature Cookta Nyírfacukor egy 100%-ban faalapú cukorpótló, melyet természetes nyírfából és bükkfából tudnak kivonni. Az Európai Uniós szabályoknak megfelelően ellenőrzött termék mindennapos használata a candidásoknak, pco-soknak, low-carb diétázóknak is egyaránt ajánlott. Fogyasztását nem csak a szervezetünk hálálja meg, hanem ínycsiklandóan finom ételeket, italokat, lekvárokat készíthet belőle. Összetevők : 100% Nyírfacukor

megvesz
Nature Cookta Máriatövis Magolaj 250 ml

Nature Cookta Máriatövis Magolaj 250 ml

A máriatövis a történelemben Az őszirózsafélék családjába tartozó melegkedvelő növény latin neve Silybum Marianum. Különleges elnevezéseit a tejfehér levélerezete miatt kapta: Boldogasszony teje, Szűz Mária teje. Őszbogáncs kifejezése pedig arra eredeztethető, hogy kinézete a bogáncsfajokéhoz nagyon hasonlatos. Virágjában sok apró és rendkívül értékes mag található. Nem csak az utak mentén, de a kertekben is feltűnő jelenség ez a mediterrán térségből származó máriatövis. Nem csak tüzelőanyagként, han

megvesz
Nature Cookta Máriatövis Magolaj 50 ml

Nature Cookta Máriatövis Magolaj 50 ml

A máriatövis a történelemben Az őszirózsafélék családjába tartozó melegkedvelő növény latin neve Silybum Marianum. Különleges elnevezéseit a tejfehér levélerezete miatt kapta: Boldogasszony teje, Szűz Mária teje. Őszbogáncs kifejezése pedig arra eredeztethető, hogy kinézete a bogáncsfajokéhoz nagyon hasonlatos. Virágjában sok apró és rendkívül értékes mag található. Nem csak az utak mentén, de a kertekben is feltűnő jelenség ez a mediterrán térségből származó máriatövis. Nem csak tüzelőanyagként, han

megvesz
Nature Cookta Mandulaolaj 250 ml

Nature Cookta Mandulaolaj 250 ml

A mandula történelme Az egyik leghasznosabb és legízletesebb csonthéjas múltja közel 6000 éves. Közép-Ázsiából származó mandula arab kereskedőknek köszönhetően jutott el Észak-Afrikába. A melegkedvelő növény Európában a mediterrán vidékeken tudott elterjedni. A mandula nem csak a szűziességet jelképezte, hanem az egyiptomiak túlvilági életük legfőbb táplálékaként tartották számon. Erről tanúskodnak a sírokból előkerült csonthéjas termések. A növény különlegessége, hogy a rózsafélék családjának oszl

megvesz
Nature Cookta mákolaj 250 ml

Nature Cookta mákolaj 250 ml

A mák történelme Az emberek a mágikus mákot használták, ha esőt akartak fakasztani, ha a jövőt firtatták, valamint a mákszemek szolgáltak eszközként a termékenység varázslások során is. Emiatt szórták a megszentelt magokat a földekre vagy dobták az ifjú házasokra. A görögök virágát Afrodité istennővel azonosították, az egyiptomiak pedig fehér lótusznak és az öröm növényének nevezték el. Hazánkban úgy tartották a néphit szerint, hogy a szerencsét és a bőséget hozta el annak, aki fogyasztott belőle. Ola

megvesz
Nature Cookta mákolaj 100 ml

Nature Cookta mákolaj 100 ml

A mák történelme Az emberek a mágikus mákot használták, ha esőt akartak fakasztani, ha a jövőt firtatták, valamint a mákszemek szolgáltak eszközként a termékenység varázslások során is. Emiatt szórták a megszentelt magokat a földekre vagy dobták az ifjú házasokra. A görögök virágát Afrodité istennővel azonosították, az egyiptomiak pedig fehér lótusznak és az öröm növényének nevezték el. Hazánkban úgy tartották a néphit szerint, hogy a szerencsét és a bőséget hozta el annak, aki fogyasztott belőle. Ola

megvesz
Nature Cookta Citromsav 250 g

Nature Cookta Citromsav 250 g

A Nature Cookta Citromsav különlegessége abban rejlik, hogy anhidrát, vagyis teljesen vízmentes. Ennek a tulajdonságának köszönheti, hogy kezelése könnyebb, a csomagolásban nedvesség hatására sem tömbösödik. Főbb tulajdonságaiban, fizikai jegyeit tekintve is nagyon hasonlít az aszkorbinsavhoz, azonban eggyel több oxigénatomot tartalmaz nála. A citromsav természetes formában megtalálható a természetben, tartalmazzák a citrusfélék és néhány gyümölcs, például az eper, a málna, vagy a bogyós gyümölcsök (a

megvesz
Nature Cookta szőlőmagliszt 500 g

Nature Cookta szőlőmagliszt 500 g

A gyümölcs húsából remek nedűk, borok készíthetőek, magjából pedig értékes finom állagú liszt. A szőlő őrleménye kiváló összetevője kenyereknek, süteményeknek egyaránt. A Nature Cookta Szőlőmagliszt sokféleképpen felhasználható. Kenyeret vagy süteményeket süthetünk vele, melyek ízvilágához a szőlő aromája tökéletesen illik. Sütéskor a receptben előírt liszt 3-5%-át helyettesíthetjük szőlőmagliszttel. A természetes liszt nyugodtan beépíthető paleolit, vegán és vegetáriánus étrendbe egyaránt. A napi ajá

megvesz
Nature Cookta Konjac liszt 100 g

Nature Cookta Konjac liszt 100 g

A konjac-glükomannánt a keleti konyha már ősidők óta alkalmazza és használja ételeiben. Termesztése legfőképpen Dél-Kelet Ázsiában és Amerikában zajlik olyan helyeken, ahol a legminimálisabb a környezetszennyezés vagy a levegő szennyeződése. Erre a legmegfelelőbb hely a 800 méteres magasságokban található szubtrópusi hegyvidéki és dombvidéki levegő. A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, amely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Gazdaságos vá

megvesz
Nature Cookta Himalája Fehér Kristálysó 1000 g

Nature Cookta Himalája Fehér Kristálysó 1000 g

A Nature Cookta Himalája fehér kristálysót a reform konyha kiváló alapanyagaként tartják számon. Fenomenális bármely étel ízesítésére és különböző konyhai praktikákhoz egyaránt. Tegyünk a forrásban lévő vízbe egy csipetnyit belőle, így a főzési időt lerövidíthetjük, valamint besózással a gyümölcsök barnulását is megakadályozhatjuk. A héjától a tojást is könnyebben el tudjuk választani, ha sós vízben főzzük. Összetevők: 100% fehér himalája só

megvesz