Nature Cookta

Kendermagliszt, Nature Cookta

Kendermagliszt, Nature Cookta

Kendermagliszt, Nature Cookta bemutatása A kendermag nagymértékben tartalmazza a szervezetünk számára elengedhetetlen esszenciális aminosavakat, melyeket testünk nem képes önmagától előállítani. Ezen aminosavak a köztudomás szerint elsősorban a húsfélék bevitelével biztosíthatók. A kendermag rendszeres fogyasztásával azonban a vegetáriánus és vegán életmódot folytatók, vagy a húst csak kisebb mértékben kedvelők is – az esszenciális aminosavak terén – megfelelő beviteli forráshoz juthatnak. A Nature

megvesz
Parajdi só (1kg)

Parajdi só (1kg)

Parajdi só (1kg) bemutatása A parajdi só az erdélyi sóvidékről származik. Lelőhelye, a Kárpát-medence. Napjainkban is az egyik legfontosabb bányászati hely. Kézzel bányásszák, majd apró darabokra aprítják. A kinyerési folyamat és az utána történő csomagolási folyamat is teljesen vegyszermentesen történik. Nem jódozott, nincsen benne adalékanyag, sem csomósodásgátlószer. Természetes tisztaságú, magas az ásványianyag- és nyomelem tartalma. Az étkezési tisztaságú parajdi só a hagyományos konyhasóhoz ha

megvesz
Mandulaliszt, Nature Cookta (250g)

Mandulaliszt, Nature Cookta (250g)

Mandulaliszt 250 g bemutatása A Nature Cookta Mandulaliszt a gabonamentes konyha hideg préseléssel, vegyszermentesen olajtalanított hozzávalója. Az egyik legjobb tulajdonsággal bíró magliszt. Kevésbé karakteres íze miatt nagyon jól fűszerezhető: legyen szó édes vagy sós finomságokról. Különlegessége, hogy csak olyan mandulaszemek kerültek felhasználásra, melyeket blansíroztak, azaz eltávolították a héját. Legfőképpen olyan kenyerek, péksütemények, muffinok sütéséhez, vagy akár krémek főzéséhez a

megvesz
Tápióka keményítő, Nature Cookta 500g

Tápióka keményítő, Nature Cookta 500g

Tápióka keményítő, Nature Cookta bemutatása   A Nature Cookta Tápióka keményítő alkalmas sütésre, főzésre. Kiváló adalékanyag szószokhoz, mártásokhoz, főzelékekhez. Az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle. Rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele. Mellékíz és színmentes, ezért nagyon jól variálható számos étel elkészítéséhez. Nagy előnye, hogy gyors hűtés során sem csapódik ki a főtt ételből, így kitűnően viseli a hűtési folyamatokat is. Pudingot is készíthetünk vele

megvesz
Zabpehelyliszt, Naturmind 500g

Zabpehelyliszt, Naturmind 500g

Zabpehelyliszt, Naturmind 500 g bemutatása A zab önmagában sikérmentes, ezért a búzaliszt csak egy részét ajánlott kiváltani vele vagy egyéb lisztekkel kiegészíteni. Kenyerek, pizzák készítésénél érdemes keverve használni. Piskótákhoz kevert tésztákhoz, császármorzsához egy az egyben dolgozhatunk vele. Palacsinta készítésénél egy kicsit vastagabb tésztát ajánlott hagyni. Felhasználása: süteményekhez, palacsintához, főzelékek sűrítéséhez. . Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték:     1639 kJ

megvesz
Konjac liszt, Nature Cookta 100g

Konjac liszt, Nature Cookta 100g

Konjak liszt, Nature Cookta 100 g bemutatása Íztelen, szagtalan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető. Molekulái képesek saját tömegüknél akár háromszor több mennyiségű vizet megkötni. Alkalmas ételek sűrítésére, állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítményeknek. A liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz! Kiszerelés 100 g

megvesz
Étkezési citromsav, Nature Cookta (250g)

Étkezési citromsav, Nature Cookta (250g)

Étkezési citromsav, Nature Cookta 250 g bemutatása A Nature Cookta citromsav garantáltan nátrium-glutamát (MSG) mentes termék, amelynek előállítási eljárása és alapanyaga is génmanipulációmentes. Az Ausztriában gyártott citromsav anhidrát (vízmentes). Hasznos tulajdonsága, hogy a gyümölcsöknél megakadályozza az oxidáció hatására fellépő barnulást. Ha lekvárt vagy dzsemet készítünk, szintén kihagyhatatlan összetevő a citromsav. Kiszerelés 250 g

megvesz
Étkezési citromsav, Nature Cookta (500g)

Étkezési citromsav, Nature Cookta (500g)

Étkezési citromsav, Nature Cookta 500 g bemutatása A Nature Cookta citromsav garantáltan nátrium-glutamát (MSG) mentes termék, amelynek előállítási eljárása és alapanyaga is génmanipulációmentes. Az Ausztriában gyártott citromsav anhidrát (vízmentes). Hasznos tulajdonsága, hogy a gyümölcsöknél megakadályozza az oxidáció hatására fellépő barnulást. Ha lekvárt vagy dzsemet készítünk, szintén kihagyhatatlan összetevő a citromsav. Kiszerelés 500 g

megvesz
Nature Cookta Special Citruspektin 80g

Nature Cookta Special Citruspektin 80g

Nature Cookta Special Citruspektin 80g A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Használata pénztárca- és szabadidő kímélő megoldás is: rövidebb főzési idővel kevesebb édesítő hozzáadása szükséges ételek készítésénél. Könnyedén zselészerűvé, kocsonyássá változtatja a folyékony halmazállapotú anyagokat. A Nature Cookta special Pektin minőségi alapanyag a konyhában, sokrétűen felhasználható. Beltartalmi értéküket koncentráltabban megőrzik a nyersanyagok

megvesz
Nature Cookta Mandulaolaj 50 ml

Nature Cookta Mandulaolaj 50 ml

A mandula történelme Az egyik leghasznosabb és legízletesebb csonthéjas múltja közel 6000 éves. Közép-Ázsiából származó mandula arab kereskedőknek köszönhetően jutott el Észak-Afrikába. A melegkedvelő növény Európában a mediterrán vidékeken tudott elterjedni. A mandula nem csak a szűziességet jelképezte, hanem az egyiptomiak túlvilági életük legfőbb táplálékaként tartották számon. Erről tanúskodnak a sírokból előkerült csonthéjas termések. A növény különlegessége, hogy a rózsafélék családjának oszl

megvesz
Nature Cookta Aszkorbinsav 250 g

Nature Cookta Aszkorbinsav 250 g

Mit érdemes tudni róla? Vegán Jelölendő allergént nem tartalmaz Ajánlott napi bevitele: 80 mg Ne feledkezzünk meg használatáról, ha a gyümölcsök barnulását szeretnénk megakadályozni, vagy ha lekvárokat, befőtteket főznénk be. Pékáruk sütésekor nyújhatóbb állagú tésztát kapunk, ha egy kávéskanálnyi aszkorbinsavat is adagolunk a tésztához. Vízben oldva pedig ínycsiklandóan finom limonádékat kínálhatunk szeretteinknek, vendégeinknek egyaránt. Összetevők: 100% L-aszkorbinsav Származá

megvesz
Nature Cookta Parajdi só 1000 g

Nature Cookta Parajdi só 1000 g

Parajd, mint a Kárpát-medence egyik legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A helyi lakosok 1562-ig szabadon rendelkeztek az erdélyi kinccsel. A parajdi só értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak kialakulására is nagy hatással volt. A Nature Cookta Parajdi Étkezési Sóval a hagyományos asztali sót válthatjuk ki. A minőségi, nem jódozott alapanyag alkalmazásának számos előnye van. Nem rejt magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem.

megvesz
Nature Cookta Utifű maghéj 300 g

Nature Cookta Utifű maghéj 300 g

A paleolit kenyereknél a legnagyobb baj, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifű basic maghéj használatával egyszerűen kiküszöbölhető. Az állati zselatin legkitűnőbb helyettesítője. Mártások, szószok sűrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sűrítőanyagokat. Kitűnő pudingok, gyümölcspürék készíthetőek az útifű maghéj használatával. A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges f

megvesz
Nature Cookta Utifű maghéj 150 g

Nature Cookta Utifű maghéj 150 g

A paleolit kenyereknél a legnagyobb baj, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifű basic maghéj használatával egyszerűen kiküszöbölhető. Az állati zselatin legkitűnőbb helyettesítője. Mártások, szószok sűrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sűrítőanyagokat. Kitűnő pudingok, gyümölcspürék készíthetőek az útifű maghéj használatával. A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges f

megvesz
Nature Cookta Tökmagolaj 250ml

Nature Cookta Tökmagolaj 250ml

A tök történelme Ennek a kultúrnövénynek a történelme több tízezer évre nyúlik vissza. Valószínűsíthető, hogy az 1500-as években a spanyolok hozták Európába. A hódítások alkalmával több szempontból is fontos főszereplő volt. Nem csak szuvenírként használták a hajóutak során, hanem ezzel az alapanyaggal főztek a hajók konyháin is. Az aztékok, az inkák és a maják kincse a 16. századra már minden kikötőben jelen volt. A tökfélék rendkívül nagy családdal rendelkeznek. Hazánkban az öt tökfajta közül az o

megvesz