Nature Cookta

Nature Cookta Aszkorbinsav 250 g

Nature Cookta Aszkorbinsav 250 g

Mit érdemes tudni róla? Vegán Jelölendő allergént nem tartalmaz Ajánlott napi bevitele: 80 mg Ne feledkezzünk meg használatáról, ha a gyümölcsök barnulását szeretnénk megakadályozni, vagy ha lekvárokat, befőtteket főznénk be. Pékáruk sütésekor nyújhatóbb állagú tésztát kapunk, ha egy kávéskanálnyi aszkorbinsavat is adagolunk a tésztához. Vízben oldva pedig ínycsiklandóan finom limonádékat kínálhatunk szeretteinknek, vendégeinknek egyaránt. Összetevők: 100% L-aszkorbinsav Származá

megvesz
Nature Cookta Parajdi só 1000 g

Nature Cookta Parajdi só 1000 g

Parajd, mint a Kárpát-medence egyik legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A helyi lakosok 1562-ig szabadon rendelkeztek az erdélyi kinccsel. A parajdi só értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak kialakulására is nagy hatással volt. A Nature Cookta Parajdi Étkezési Sóval a hagyományos asztali sót válthatjuk ki. A minőségi, nem jódozott alapanyag alkalmazásának számos előnye van. Nem rejt magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem.

megvesz
Nature Cookta Tápióka keményítő 500 g

Nature Cookta Tápióka keményítő 500 g

A Dél-Amerikában őshonos növényt feltehetőleg először a mayák termesztették a Yucatán-félszigeten. Később a kasszáva a fejlődő országok alapvető élelmiszerévé vált. Elterjedését segítette, hogy kevés a vízigénye és kevésbé jó minőségű földben is megterem. Gyökeréből lisztet, alkoholtartalmú italt és keményítőt is készítenek. A Nature Cookta Special Tápióka keményítő sajátos eljárás során készül, a hagyományos liszt helyett is használható alapanyag. A konyhabarát összetétel szín-, mellékízmentes, felhas

megvesz
Nature Cookta Himalája Sötét Rózsaszín Kristálysó 1000 g

Nature Cookta Himalája Sötét Rózsaszín Kristálysó 1000 g

Az adalékanyag-mentes összetétel körülbelül 200 millió éves történelemmel büszkélkedhet. Az Ősóceánt elpárologtatta a Nap, így tiszta sószigetek maradtak hátra. A Himalája-hegység keletkezésekor ezek a mélybe kerültek, ahol a további nyomás hatására préselődtek össze A Nature Cookta rózsaszín só színe halvány rózsaszínű, 98%-os, kiemelkedő nátrium-klorid tartalmú összetétel. Egyedülálló beltartalmi értékei miatt fogyasztása kifejezetten ajánlott a tudatosan táplálkozóknak. Alkalmazható ételeink ízes

megvesz
Nature Cookta szőlőmag finomőrlemény 250 g

Nature Cookta szőlőmag finomőrlemény 250 g

Már az ókori görögök is különbözőképpen használták fel ezt a gyümölcsöt: éretlen, érett és aszalt állapotában egyaránt. Károly Róbert felesége, Erzsébet királyné pedig az aromás gyümölcsből kölnit készített, melyért Amerikában és Európában is rajongott. A szőlő beltartalmára vonatkozóan több kutatás is irányult, többek között Dr. Szent Györgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk is foglalkozott vele. A Nature Cookta Szőlőmag finom-őrleményt leginkább sütéshez ajánljuk, hiszen nagyon finom süteményeket, palac

megvesz
Nature Cookta pektin 80 g

Nature Cookta pektin 80 g

A pektin előfordulása A növényi, természetes eredetű pektint kiváló sűrítőanyagként tartják számon. Koncentrációja más és más a különböző gyümölcsöknél. A kevésbé rostos gyümölcsök (málna, ribizli, eper) kevesebbet rejtenek magukban, mint a birsalma, szilva vagy a sárgabarack. Az élelmiszeriparban előszeretettel alkalmazzák az éretlenebb gyümölcsöket (savanykás almát), melyeknek a pektintartalma is még magasabb. Az érési folyamat során ez az érték azonban folyamatosan csökken. Gyakori a citrusfélékből

megvesz
Nature Cookta gesztenyeliszt 250 g

Nature Cookta gesztenyeliszt 250 g

Ezzel az alapanyaggal 100%-ban helyettesíthetjük a receptben előírt mennyiséget de más lisztekkel is keverhetjük. Erőteljes aromájának köszönhetően főként azoknak ajánlott, akik kedvelik a gesztenye ízét. Kimondottan kenyerek és péksütemények sütéséhez javasolt, főleg mandula, mogyoró, méz, gesztenye és csokoládé ízű ételekhez. Használja fel a Nature Cookta Gesztenyelisztet kelt tészták, palacsinták és kekszek készítéséhez. Erőteljes aromája a gnocchi tésztájával is kiváló Összetevők: 100% gesztenyeli

megvesz
Nature Cookta Utifű maghéj 300 g

Nature Cookta Utifű maghéj 300 g

A paleolit kenyereknél a legnagyobb baj, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifű basic maghéj használatával egyszerűen kiküszöbölhető. Az állati zselatin legkitűnőbb helyettesítője. Mártások, szószok sűrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sűrítőanyagokat. Kitűnő pudingok, gyümölcspürék készíthetőek az útifű maghéj használatával. A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges f

megvesz
Nature Cookta Utifű maghéj 150 g

Nature Cookta Utifű maghéj 150 g

A paleolit kenyereknél a legnagyobb baj, hogy a tészta nagyon vizes lesz: ez a Nature Cookta Útifű basic maghéj használatával egyszerűen kiküszöbölhető. Az állati zselatin legkitűnőbb helyettesítője. Mártások, szószok sűrítésére kiválóan alkalmas, akár teljes egészében helyettesíthetünk vele más sűrítőanyagokat. Kitűnő pudingok, gyümölcspürék készíthetőek az útifű maghéj használatával. A termék különlegessége, hogy hideg folyadékkal elkeverve is tökéletes állagú finomságokat készíthet, nem szükséges f

megvesz
Nature Cookta Tökmagolaj 250ml

Nature Cookta Tökmagolaj 250ml

A tök történelme Ennek a kultúrnövénynek a történelme több tízezer évre nyúlik vissza. Valószínűsíthető, hogy az 1500-as években a spanyolok hozták Európába. A hódítások alkalmával több szempontból is fontos főszereplő volt. Nem csak szuvenírként használták a hajóutak során, hanem ezzel az alapanyaggal főztek a hajók konyháin is. Az aztékok, az inkák és a maják kincse a 16. századra már minden kikötőben jelen volt. A tökfélék rendkívül nagy családdal rendelkeznek. Hazánkban az öt tökfajta közül az o

megvesz
Nature Cookta szőlőmagliszt 500 g

Nature Cookta szőlőmagliszt 500 g

A gyümölcs húsából remek nedűk, borok készíthetőek, magjából pedig értékes finom állagú liszt. A szőlő őrleménye kiváló összetevője kenyereknek, süteményeknek egyaránt. A Nature Cookta Szőlőmagliszt sokféleképpen felhasználható. Kenyeret vagy süteményeket süthetünk vele, melyek ízvilágához a szőlő aromája tökéletesen illik. Sütéskor a receptben előírt liszt 3-5%-át helyettesíthetjük szőlőmagliszttel. A természetes liszt nyugodtan beépíthető paleolit, vegán és vegetáriánus étrendbe egyaránt. A napi ajá

megvesz
Nature Cookta szőlőmagliszt 250 g

Nature Cookta szőlőmagliszt 250 g

A gyümölcs húsából remek nedűk, borok készíthetőek, magjából pedig értékes finom állagú liszt. A szőlő őrleménye kiváló összetevője kenyereknek, süteményeknek egyaránt. A Nature Cookta Szőlőmagliszt sokféleképpen felhasználható. Kenyeret vagy süteményeket süthetünk vele, melyek ízvilágához a szőlő aromája tökéletesen illik. Sütéskor a receptben előírt liszt 3-5%-át helyettesíthetjük szőlőmagliszttel. A természetes liszt nyugodtan beépíthető paleolit, vegán és vegetáriánus étrendbe egyaránt. A napi ajá

megvesz
Nature Cookta szezámmagliszt 500 g

Nature Cookta szezámmagliszt 500 g

A vegetáriánusok és vegánok figyelmébe is ajánlott alapanyaggal nagyszerűen sűríthetünk és süthetünk. A lepények, sütemények, kenyerek és a vajas-gyümölcsös kásák kihagyhatatlan összetevője. Enyhén kesernyés íze nagyon jól passzol a sós ételekhez. Muffinok, kenyerek vagy bármilyen péksütemény elkészítésénél figyeljünk arra, hogy ha kizárólag maglisztből sütünk, mindig tegyünk eggyel több tojást a receptben megadott mennyiségnél. Így elkerülhető a tészta túlzott morzsálódása. A vegetáriánusok és a v

megvesz
Nature Cookta szezámmagliszt 250 g

Nature Cookta szezámmagliszt 250 g

A vegetáriánusok és vegánok figyelmébe is ajánlott alapanyaggal nagyszerűen sűríthetünk és süthetünk. A lepények, sütemények, kenyerek és a vajas-gyümölcsös kásák kihagyhatatlan összetevője. Enyhén kesernyés íze nagyon jól passzol a sós ételekhez. Muffinok, kenyerek vagy bármilyen péksütemény elkészítésénél figyeljünk arra, hogy ha kizárólag maglisztből sütünk, mindig tegyünk eggyel több tojást a receptben megadott mennyiségnél. Így elkerülhető a tészta túlzott morzsálódása. A vegetáriánusok és a v

megvesz
Nature Cookta Quinoa 400 g

Nature Cookta Quinoa 400 g

Elkészítése: Miután alaposan átmosta a magokat, öntse egy edénybe, engedjen rá kétszeres mennyiségű vizet és egy kis sót is adjon hozzá. Kb. negyed óráig főzze kis lángon, vagy addig amíg a szemek kellőképpen meg nem dagadnak. Vegye le a tűzről és pihentesse 5 percig. Átkeverése után már tálalhatja is! Összetevők: 100% fehér quinoa

megvesz