NATURGANIK KÓKUSZVIRÁG CUKOR VILÁGOS 1KG Összetevők: kókuszvirág cukor A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja. Nem keverendő össze a pálmacukorral, mely bizonyos pálmák fájának és nem az értékes virágnak a nedvéből készülnek. Felhasználása: édesítésre bárhol a hagyományos cukor h
Összetevők: tápióka (=manióka) keményítő Tápanyagérték (100g-ban): Energia : 358 kcal/ 1498 kJ Fehérje : 0 g Zsír : 0 g Szénhidrát : 80 g Felhasználása: puding készítéshez Elkészítése: a gyöngyöket be kell áztatni kb 5-10 percig vízbe, vagy növényi tejbe (pl. Sojade szójaital), amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön főzni kell, eközben hozzá lehet adni az ízesítő anyagokat (pl, vanília, karobpor, fahéj, mazsola, stb) ízlés szerint. Mikor összesűrűsödött vegyük le a tűzről, öntsük bele kis tá
A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag hántolt. A világosabb színű szezámmagot inkább Nyugat és Közel Keleten használják, míg a fekete szezámmag a távol keleten népszerűbb. A fekete és a fehér szezámmag együtt is használhatók az ételek vonzó színfoltjaként. A szezámmag gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint számos előnyös egészségügyi hatásuk van. A fekete szezámm
Összetevők: szárított sörélesztő A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban -főleg a B-vitamin fajtái-, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Jótékony hatással van a fizikai erőnlétre, nagyban hozzájárul a haj, a körmök és a bőr egészségéhez. Immunerősítő hatása javítja a közérzetet, a fizikai és szellemi állapotot. Tápanyagérték (100g-ban): Energia : 245 kcal/ 1025 kJ Fehérje : 43 g Zsír : 4 g Szénhidrát : 34 g Ásványi anyagok: vas Vitamin: B1, B2, B3, B5, B6 Felhasználás
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja szervezetének a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet számára az élelmiszerekben található minden fontos tápanyag felszívódását. Egy szennyezett, "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetbő
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal Fehérje:
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence. Tökéletesen alkalmazható sótöröbe! Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője! A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen
A virágok édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1,B2,B3,B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas és a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe. Íze nagyon finom, enyhén karamellás, ízében és illatában a melaszos barna nádcukorra hasonlít. Fogyasztható: közvetlen édesítőként, sütéshez, főzéshez. Fogyasztása ajánlott mindenkinek, aki a tiszta, termé
Zöldbanán liszt 500 g Naturmind Összetevők: 100% zöldbanánliszt A zöld banánból készült liszttel tetszőlegesen helyettesíthetünk bármilyen lisztet, egyáltalán nincsen banán íze és egy olyan rezisztens keményítőt tartalmaz, amely szervezetünkben rostként viselkedik. Emiatt vércukorszintünket is a megfelelő értéken tartja és tovább érezhetjük magunkat tőle teltebbnek, jóllakottabbnak. Van még egy jó hír! Mivel a rezisztens keményítőt a test nem tudja teljesen elnyelni, ezért az ezzel készült é
Naturmind Zöldbanán liszt 250 g Összetevők: 100% zöldbanánliszt A zöld banánból készült liszttel tetszőlegesen helyettesíthetünk bármilyen lisztet, egyáltalán nincsen banán íze és egy olyan rezisztens keményítőt tartalmaz, amely szervezetünkben rostként viselkedik. Emiatt vércukorszintünket is a megfelelő értéken tartja és tovább érezhetjük magunkat tőle teltebbnek, jóllakottabbnak. Van még egy jó hír! Mivel a reziszstens keményítőt a test nem tudja teljesen elnyelni, ezért az ezzel készült é
Naturganik Himalaya só finom, rózsaszín 1000 g Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mélyvörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence. Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, n
Termékleírás: Egy szennyezett, "bedugult" emésztőrendszer megakadályozhatja az emésztés megfelelő működését. A legtöbb ember csak kb. 15g rostot fogyaszt naponta, míg a megfelelő mennyiség több mint 25g lenne. A rostok segítik a salakanyagok gyors távozását is a szervezetből, ezáltal hozzájárulnak egy teljes értékű egészséghez. Oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely vízből képes a saját tömegének a húszszorosát magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a bé
Naturmind Himalaya só finom, rózsaszín 1000 g Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mélyvörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence. Tökéletesen alkalmazható sótörőbe! Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője. A Himalaya s