Növényi tejhelyettesítő ital készítő automaták webáruháza

Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel

vásárolni
Fűszeres bab füstölt tarjával

Fűszeres bab füstölt tarjával

Összetevők: zöldségek változó arányban (30%) /tarkabab (40%), kukorica, sárgarépa/, víz, hámozott paradicsom /hámozott paradicsom, paradicsomlé/, darált füstölt tarja (10%) /sertéshús, só/, vöröshagyma,barna rizsliszt, sűrített paradicsom, fehérborecet, kókuszolaj, fűszerek, só Tömeg: 350 g (1 adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ/kcal) 586/141 2050/492 Zsír (g) 4,9 17,1

  • Az ár: 1 520 Ft
megvesz
Vegital Silky - 1 l űrtartalmú növényi italkészítő

Vegital Silky - 1 l űrtartalmú növényi italkészítő

A készülék – mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető: megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, hiszen szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítünk, mehet bele nyersen a rizs, a zab, a kókuszreszelék, vagy bármilyen olajos mag is. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnunk az alapanyagokat. A készülék belső tartálya rozsdamentes acélból készült, ami ige

  • Az ár: 52 990 Ft
megvesz
Szárított rózsaszín rózsabimbó 10 g

Szárított rózsaszín rózsabimbó 10 g

Felhasználási javaslat: Díszítésre tortákra, süteményekre, koktélokba, ételekre. Származási hely: Irán A termék zellert, mustármagot, szezámmagot és búzalisztet is csomagoló üzemben készült.

  • Az ár: 495 Ft
megvesz
Háztartási konzerváló készülék (23 L) - FisherWolf

Háztartási konzerváló készülék (23 L) - FisherWolf

A háztartási konzerváló készülék kizárólag háztartási felhasználásra alkalmas. A készülék közvetlen főzésre szolgáló főzőedényként nem használható, kizárólag üvegekben történő tartósításra. A magyar Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóságának állásfoglalása szerint: Biztonságos készétel konzerveket befőző automatában nem lehet készíteni. Házi körülmények között, - befőző automatában - csak magas savtartalmú élelmiszerekből lehet biztonságo

  • Az ár: 99 990 Ft
megvesz
Sajtforma préslappal, 500 g

Sajtforma préslappal, 500 g

Friss és félkemény sajtok készítéséhez ajánljuk. Az optimális savó eltávolítás, és formázás eszköze. Felső átmérő: 11.6 cm Alsó átmérő: 10.7 cm Magassága: 7 cm Recept Tejmentes “gomolya sajt” helyettesítő Növényi "sajt" helyettesítő, mely jól olvasztható, de rántani is tökéletes.    Előkészítés 10 perc  Program idő/főzés 30 perc

  • Az ár: 1 100 Ft
megvesz
Tonkabab 3g

Tonkabab 3g

Az Amazonas kincse, ott terem ez a határozott ízű, valahol a vanília és a karamell ízvilága közötti markáns fűszer. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Ráncos, sötét színű bab, vagy mag, ami a legelőnyösebben felhasználás előtt reszelve érvényesül.  Felhasználási javaslat: Határozott ízű, markáns fűszer, melyet édességek készítéséhez használnak. Sütemények, krémek, pudingok, palacsinták, torták, csokoládék és fagylatok í

  • Az ár: 390 Ft
megvesz
Sajt és Túró fűszerkeverék 20 g

Sajt és Túró fűszerkeverék 20 g

Kőrözöttek, túrós ételek, sajtkrémek, friss sajtok ízesítésére. Olíva olajjal, ecettel keverve kiváló salátafűszer. Főzelékek fűszerezésre nagyon alkalmas. Tartósítószert, adalékanyagot, színezéket nem tartalmaz! Összetevők: petrezselyemlevél, fokhagyma, snidling, vöröshagyma, curry, zellerlevél, zellergyökér Származási hely: Magyarország A termék zellert, mustármagot, szezámmagot és búzalisztet is csomagoló üzemben készült.

  • Az ár: 350 Ft
megvesz
Narancsvirág, szárított 10 g

Narancsvirág, szárított 10 g

Sütemények, édességek egzotikus hozzávalója, kellemesen gyümölcsös ízt varázsol ételeinkbe. Használják gyakran a keleti konyhákban főételekbe is. A reformkori konyha egyik kedvenc alapanyaga volt, de ősidők óta használt fűszer, a fáraók kedvenc ételeiben gyakran használták. Az arab, közel-keleti, marokkói konyha a mai napig használja, mint fő hozzávaló, az ételeiben. Felhasználási javaslat: egy éjszakán át vízbe áztatva, narancsvizet kapunk, ami nagyon finom adalék a süteményekben. Származási hely:

  • Az ár: 450 Ft
megvesz
Cornito gluténmentes színes orsó tészta 200 g

Cornito gluténmentes színes orsó tészta 200 g

Főzési tanács: Tegyük a tésztát forrásban lévő, kb. tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük. A választék: Cérnametélt, szélesmetélt, orsó, szarvacska, spagetti, fodros nagykocka, kiskocka, kiskagyló, keskenymetélt, tarhonya, színes orsó Összetétel: Kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor) Tápanyagtartalom 100 g termékben

  • Az ár: 410 Ft
megvesz
Karobpor 500g

Karobpor 500g

Az újabb táplálkozási irányzatok koffein- és theobromin mentessége miatt előnyben részesítik a kakaóporral szemben. Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalciumtartalma magasabb a kakaóporénál. Előnye, hogy koffein-, teobromin- , valamint glutén- és laktózmentes, nem tartalmaz koleszterint és nátrium-szegény. Használható kakaópor helyett vagy kakaóporral fele-fele arányban keverve. Édes íze miatt egyáltalán nem vagy csak kevéssé szükséges édesíteni. Tápanyagtartalom

  • Az ár: 950 Ft
megvesz
Bolognai marharagu

Bolognai marharagu

Összetevők: marhacomb (28%), hámozott paradicsom /hámozott paradicsom, paradicsomlé/, sárgarépa, sűrített paradicsom, zeller, vöröshagyma, barna rizsliszt, kókuszolaj, víz, só, fűszerek Tömeg: 350 g (1adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ/kcal) 388/93 1358/326 Zsír (g) 3,8 13,2 -ebből telített (g) 2,2 7,6 Szénhidrát (g)

  • Az ár: 1 700 Ft
megvesz
Szezámkrém 170 g

Szezámkrém 170 g

Tisztított, darált szezámmagokból nyert krém, jellegzetes kesernyés ízű. Ízlés szerint édesen és sósan is elkészíthető. A szezámkrém a humusz alapanyaga, Görögországban pedig népszerű desszertet készítenek szezámkrémből, mézből és joghurtból. Esszenciális zsírsavakban – linolsavban kiemelkedően -, B- és E-vitaminban valamint lecitinben gazdag. Az olajos magvak közül a legmagasabb fehérjetartalmú, ásványi anyagok közül rezet, mangánt, kalciumot, magnéziumot, vasat, foszfort, cinket és szelént tar

  • Az ár: 1 590 Ft
megvesz
Tökmagkrém 170 g

Tökmagkrém 170 g

Felbontás után hűtőben tárolandó, akár egy évig is eláll. Mivel nem tartalmaz emulgeáló szert, így idővel az olaj kiül a krém tetejére, a krém pedig besűrűsödik. Fogyasztás előtt csak fel kell keverni, hogy visszanyerje lágy, kenhető állagát. A tökmag igazi vitaminbomba, gazdag A, B1, B2, C, D, E és F-vitaminban is, valamint jelentős mennyiségű mangán, folsav, foszfor, kálcium, magnézium cink, réz és nátrium is található benne. Magas a fehérjetartalma és rosttartalma is, de 79,4%-ban esszenciál

  • Az ár: 2 290 Ft
megvesz
Sajtforma préslappal, 250 g

Sajtforma préslappal, 250 g

felső átmérő: 9.5 cm alsó átmérő: 9.3 cm magasság: 7 cm Recept Aszalt paradicsomos-bazsalikomos kesudiós "sajt" helyettesítő Paleo étrendbe is beilleszthető finom lágy sajt helyettesítő. Ebből a mennyiségből 3 db készült.  Előkészítés 10 perc  Program idő/főzés 15 perc  Pihentetés 24 óra  Me

  • Az ár: 790 Ft
megvesz
Aranylen 250g

Aranylen 250g

A lenmagot – egyedi összetételének köszönhetően – az egész világon ma is széles körben használják mind a népi, mind a hivatalos gyógyászatban. A lenmag nyálkaanyagot, többféle olajat (linol-, linolénsav, olajsav gliceridjeit), fehérjét, cianogén glikozid keveréket tartalmaz. Vitaminokban (A, B, C, D és E) gazdag, ásványi anyagtartalma is jelentős: kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink, nátrium, klór mangán, szilikon, réz, fluor, alumínium, nikkel, kobalt, jód, króm is van benne.  Olajának

  • Az ár: 850 Ft
megvesz