Fagylaltos braggott sör mogyoróval, kávéval, fagylalttal, vaníliával és mézzel. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosa
50 napos helles sör. A Helles a sör szerelmeseinek szánt sör, a német stílusú helles egy malátahangsúlyos láger sör, amely a kellemes malátaédességet és testet virágos nemes komlóval és visszafogott keserűséggel egyensúlyozza ki. A helles a visszafogottság, a finomság és az ihatóság mesterkurzusa, ami a sör igazi szerelmeseinek tartós stílusává, a kézműves sörfőzők számára pedig nehezen megismételhetővé teszi ezt a stílust. A német helles arra emlékezteti a sör szerelmeseit, hogy az életben általában a
Citrom héjjal főzött, boros hordóban érlelt savanyú IPA, melynek a Liquid Cocaine az alapja. Kollab az Adroit Theoryval. A Sour IPA, vagy savanyú IPA egy szándékosan savanyított sörtípus, amely az IPA minden karakterét tartalmazza, azonban az alapsört szándékosan lesavanyították. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés leg
A Mad Scientist Mango Bay a 2017-es nyár legnépszerűbb söre volt a Beerselection online és offline üzletében! Hogy miért? Mert ez az a gyümölcsös sör, amelyet a gyümölcsös és hagyományos sörök kedvelői is szívesen elfogyasztanak. A mango frissességét, a hozzáadott laktóz krémessége egészíti ki, a végén egy kis keserű lecsengéssel. Kell ennél több? :) A Milkshake IPA a New England IPA altípusa. Általában laktózzal, pektinnel vagy zabbal főzik a telt, rágós test érdekében. Gyümölcs, vanília vagy más
Diótortás Imperial Stout. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata
A Mad X Raspberry Funk idei évjarata , amely nem kevés málna hozzáadásával készült. A Wild Ale-ek minden esetben Brett-el savanyított sörök. A Brett a sörfőzők rövidítése a Brettanomyces-re, egy vad élesztőtörzsre. Rendkívül komplex savas ízvilágot tudnak kölcsönözni a sörnek. A magyar nyelvben negatívként hangzó jelzők, mint például az istállószag, lópokróc illat és ízvilág jellemzi ezeket a söröket. Mivel vadélesztőkről beszélünk, amik folyamatosan változnak, érnek, igen nehéz két egyforma ízvilá
Alkoholmentes mate tea yuzuval. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Fagylaltos braggott sör cseresznyével, feketeribizlivel, laktózzal és mézzel. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felfor
Alkoholmentes mate tea gyömbérrel és naranccsal. Legyél sörszakértő ingyenes YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli"
Kólás gumicukor ízesítésű örület a Mad Scientist jóvoltából. A Bragott olyan mézsör melynek alapja cefrézett árpamaláta és méz. Az első egyiptomi sör is valószínűleg ilyen típus volt. Legyél sörszakértő YouTube tanfolyamunkkal! 23db rövid, de tartalmas videónk segítségével komoly tudásra tehetsz szert! Beerselection Sörsuli
Füstös és savanykás Imperial Stout szilvával, valamint zöld és fekete kardamommal főzve. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág
Bodzavirág hozzáadásával készült spontán erjesztésű savanyú sör. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakrabban h
A főzde DDH IPA söre most 0,44L-es változatban tért vissza! A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e népszerű változatának. Ha szeretnél
Málna, pörkölt kókusz és vanília hozzáadásával készített savanyú sör. A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A savanyított sörhöz leggyakra
Barrel Aged Sour Ale őszibarackkal és rozmaringgal. MA Artisan Ales x Mad Scientist kollab A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyásolhassák az erjedést. A sa