Mad Scientist

Mad Scientist LOTR - Elvenberry 0,33L

Mad Scientist LOTR - Elvenberry 0,33L

The Lord of the Rings x Mad Scientist kollab széria. Alacsony alkoholtartalmú savanyú sör eperrel, szederrel és meggyel.  A savanyú sör olyan sör, amelynek szándékosan savanyú, savas vagy fanyar íze van. A hagyományos savanyú sörök közé tartoznak a belga lambic, a gueuze, a flamand vörös sörök, valamint a német gose. A savanyú sörök úgy készülnek, hogy vadélesztő törzseket vagy baktériumokat engednek a főzetbe, majd felforralják a sörlevet, hogy elpusztuljanak ezek a baktériumok és később ne befolyáso

megvesz
Mad Scientist Memphis Maffia 2024 Gold Edt 0,33L

Mad Scientist Memphis Maffia 2024 Gold Edt 0,33L

GOLD edition! ​Egy karácsonyi, dán desszert ihlette ezt imperial pastry stoutot, ami egy rizs alapú mandulás pudding vaníliával és savanykás meggy öntettel.  A Pastry Stout kifejezés leggyakrabban olyan stoutra utal, amelyet szándékosan édesre főznek és gyakran rengeteg cukros összetevő hozzáadásával készül. A végcél általában az, hogy olyan sört főzzenek, amely a desszert ízét - és néha megjelenését - utánozza. Az „imperial” jelző a magas alkoholtartalomra utal. A Stout a porter szárazabb, sötéteb

megvesz
Mad Scientist Session Cocaine 0,44L

Mad Scientist Session Cocaine 0,44L

A "Cocaine" sorozat újabb tagja, egy session IPA. A session előtag minden sörtípus esetén azt jelöli, hogy az eredeti stílushoz képest alacsonyabb alkoholfokkal lefőzött tételről beszélhetünk. Az IPA-kat a virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A keres

megvesz
Mad Scientist X House of the Dragon The Green Council 0,44L

Mad Scientist X House of the Dragon The Green Council 0,44L

Zöld színű New England Pale Ale. ALL MUST CHOOSE - HOUSE OF THE DRAGON - GREEN COUNCIL A New England Pale Ale a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával, teszi ezt mindezt, visszafogottabb, 5% körül alkoholfokkal. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot i

megvesz