Natura

Lágy zabpehely 500g Natura

Lágy zabpehely 500g Natura

Lágy zabpehely 500g Natura A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces "főzés" adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt keverjük bele az egyéb komponenseket. Kedvező 685-os ár! Rendelje meg Lágy zabpehely 500g

megvesz
Szezámmag 500g Natura

Szezámmag 500g Natura

Szezámmag 500g Natura A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt ennek az értékes, kalciumban is igen gazdag magnak (egy fél pohárnyi szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tej). A szezámmag kalciumban sokkal gazdagabb, mint a tej, a sajt, vagy bármelyik olajos mag. Telítetlen zsírsavakban gazdag, 55 %-a olaj. Kitűnő természetes forrása

megvesz
Szezámmag 250g Natura

Szezámmag 250g Natura

Szezámmag 250g Natura A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt ennek az értékes, kalciumban is igen gazdag magnak (egy fél pohárnyi szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tej). A szezámolaj minőségileg felülmúlhatatlan, mert nem avasodik, sokáig eltartható. A szezámmag kalciumban sokkal gazdagabb, mint a tej, a sajt, vagy bármely

megvesz
Szezámpehely 250g Natura

Szezámpehely 250g Natura

Szezámpehely 250g Natura Különös módon mi európaiak a szezámmagot legtöbbször csak kenyerek vagy rágcsálnivalók tetejére hintve használják. Szinte sehol nem használják a magokat ételek ízesítésére vagy alapanyagként. Kínában ötezer éve használják a szezámmagból sajtolt olajat tintához és főzéshez. A szinte teljesen tejtermék-mentes kínai konyhában elengedhetetlen kalciumforrásként épült be használata. Súlyarányosan több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej (hétszer annyit), vetekszik a tehénsajt

megvesz
Lenmagliszt 250g Natura

Lenmagliszt 250g Natura

Lenmagliszt 250g Natura Alkalmazható székrekedés kezelésére intenzív folyadékbevitellel együtt, például levesbe, joghurtba keverve. Egyéb ételekben is jól illeszkedik az egészséges étrendhez. Kenyérsütésnél, müzlibe, stb. keverve sokoldalú kiegészítője lehet a természetes étrendet kedvelőknek. Paleolit táplálkozásban használható! Kedvező 515-os ár! Rendelje meg Lenmagliszt 250g Natura termékünket! Írja meg róla véleményét! 

megvesz
Lenmag 1000g Natura

Lenmag 1000g Natura

Lenmag 1000g Natura A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Továbbá egy, a nedvesség hatására kiváló vegyületet, aminek hatása a béltraktus belső hámrétegének karbantartásával és a béltartalom továbbításával segíti a táplálék minél előbbi kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az un. perisztaltikus mozgást erősíti. Ez a székrekedésben szenvedőknek lehet segítség. Fontos megjegyezni, hogy az elegendő, sőt inkább a bőséges folyadékfogyasztás ez esetben rendkívül fontos,

megvesz
Lenmag 500g Natura

Lenmag 500g Natura

Lenmag 500g Natura A lenmag magas fehérjetartalmú, rostokban, B-vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 zsírsavakat, mely zsírsavak köztudottan nagy szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, az agyfunkciók megfelelő működésében.  A lenmag béltisztító hatásáról is ismert, ugyanis a nedvességtől nyákossá válik, így a béltartalom továbbításával segíti a salakanyagok kiürülését. A bél simaizom részének ingerlésével az un. perisztaltikus

megvesz
Kukoricakeményítő 500g Natura

Kukoricakeményítő 500g Natura

Kukoricakeményítő 500g Natura Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. Génmanipulált összetevőktől mentes. Kedvező 845-os ár! Rendelje meg Kukoricakeményítő 500g Natura termékünket! Írja meg róla véleményét! 

megvesz
Burgonyakeményítő 500g Natura

Burgonyakeményítő 500g Natura

Burgonyakeményítő 500g Natura A burgonyakeményítő főtt, szárított burgonya őrleménye. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga. Gyakran használják finom dúsítóanyagként. Energia: 1409 kJ / 337 kcal. Szénhidrát: 83 g. Atkins mértékegységével számolva 1 csésze: 12.4 g szénhidrát / 1.6 g rost, 1.6 g fehérje, 0.1 g zsír. Kedvező 1050-os ár! Rendelje meg Burgonyakeményítő 500g Natura termékünket! Írja meg róla véleményét! 

megvesz
Kuszkusz 500g Natura

Kuszkusz 500g Natura

Kuszkusz 500g Natura A kuszkusz berber eredetű szó, olyasmit jelentett, hogy "jól megsodort". A kuszkusz észak-afrikai specialitás, az étel alapját házilag készítik. Egyenlő mennyiségű búzadarát és lisztet gyúrnak-forgatnak-ráznak, sodornak össze kevés sós vízzel addig, amíg a dara átmérője a kétszeresére nem nő és teljesen gömbölyűvé nem válik. Ekkor kevés olajjal locsolják meg. Mivel a munka nagyon fáradságos, a háziasszonyok egyszerre nagyobb mennyiséget készítenek, és a maradékot szétterítik

megvesz
Búzacsíra 250g Natura

Búzacsíra 250g Natura

Búzacsíra 250g Natura A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, magas a tápértéke. A csíra érdekében gyűlik a liszttest tápanyaga, védelmére alakul a szem hétrétegű héja. A csíra sok különleges fehérjét, olajat és abban oldott vitaminokat tartalmaz. Fogyasztható joghurthoz, müzlihez adva vagy liszttel együtt levesek, pörköltek sűrítésére használják. Energia: 1ek/10 gramm, 30kcal, 125kJ.

megvesz
Búzasikér (szejtán) 500g Natura

Búzasikér (szejtán) 500g Natura

Búzasikér (szejtán) 500g Natura Csodálkozol, hogy otthon nem sikerül a kenyér? Hát persze, hisz a sima liszt sikértartalma alacsonyabb a szükségesnél, így ha szép eredményt akarsz elérni, akkor sikért is kell beletenned. A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb minőségű a búza sikérje, feltéve, hogy jó a talaj vízgazdálkodása, humuszos. A tömeges termelésre való áttér

megvesz
Búzasikér (szejtán) 250g Natura

Búzasikér (szejtán) 250g Natura

Búzasikér 250g Natura A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb minőségű a búza sikérje, feltéve, hogy jó a talaj vízgazdálkodása, humuszos. A tömeges termelésre való áttérés a búza tulajdonságait a kevésbé acélos, azonban lisztes és bőtermő irányba tolta el. Emiatt a kereskedelmi forgalomban kapható lisztekből történő otthoni (például kenyérsütőgépben való sütéshez) kb

megvesz
Búzakorpa 250g Natura

Búzakorpa 250g Natura

Búzakorpa 250g Natura A gabonamagvak héja valójában egy többrétegű komplex szerkezet. A malmi feldolgozás során a magot előtisztítás után, (kövek, tört és egyéb szemek kiválogatása) kismértékű csiszolást követően koptatják le a gyűjtőfogalommal korpának nevezett részt. Ez a búzaszem esetében 7 réteget tartalmaz. A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. A rosthiányos táplálkozás egyszerű megoldása a megfelelően

megvesz
Natura karalábémag csíráztatásra 200g

Natura karalábémag csíráztatásra 200g

Leírás Egy délelőttre vagy egy délutánra elég beáztatni, majd naponta kétszer-háromszor kell átöblíteni. Három-négy nap után már fogyasztható méretű, egy-másfél hét elteltével pedig már kis mikrozöldség. Salátákba, szendvicsekre kiváló.

megvesz