Natura

Natura rukkola mag csíráztatásra 200g

Natura rukkola mag csíráztatásra 200g

Leírás A ruccola csírát a magas E-vitamin és telítettlen zsírsav tartalom jellemzi. Ezek révén egyrészt a szív-és érrendszeri betegségekkel szemben véd, másrészt az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően védi a sejteket, és az öregedési folyamatokat lassítja. Erős kesernyés íze miatt érdemes lágy, semleges ízű csírákkal együtt fogyasztani, például lucernával vagy vörösherével. Mivel nyákosodásra hajlamos, vagy cserépalátéten érdemes csíráztatni, vagy keverni kell egyébb nem nyákosodó magvakkal úgy,

megvesz
Zabpehelyliszt 1000g Natura

Zabpehelyliszt 1000g Natura

Zabpehelyliszt 1000g Natura   Maximálisan rendelhető mennyiség: 2 db.   A zabpehelyliszt tápanyag összetétele rendkívül figyelemre méltó. Gabonaféléink között az egyik leggazdagabb fehérjeforrásnak számít. Lassabban felszívódó szénhidráttartalma miatt fogyókúrázóknak, illetve cukorbetegeknek kitűnő választás a fehér liszt teljes vagy részbeni helyettesítésére, de rosttartalma miatt MINDENKINEK ajánlott!   A csökkentett szénhidráttartalmú lisztek fő komponense. A zabból  készített k

megvesz
Natura gyümölcscukor 1000g

Natura gyümölcscukor 1000g

Leírás Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban növeli meg a vércukor szintet, mint a szőlőcukor. Ez a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de napi 30g-nál több nem ajánlott. Felhasználása: édesítésre a hagyományos fehér cukor helyett.

megvesz
Hántolt köles 500g Natura

Hántolt köles 500g Natura

Hántolt köles 500g Natura A legjobb lúgosító gabona A köles legősibb termesztett gabonaféle Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén már a Római birodalom idejében is termesztették. Szénhidrát-tartalmának jelentős hányada (72%) keményítő, ami szervezetünk számára egy igen jól hasznosítható energiaforrás. Kisebb arányban diétás rostokat, cellulózt, hemicellulózt, lignint, vízoldékony rostokat, pektint is tartalmaz, melyek elősegítik a normális bélműködés he

megvesz
Natura napraforgómag csíráztatásra 200g

Natura napraforgómag csíráztatásra 200g

Leírás Elegendő egy éjszakára – egy napra kell beáztatni, majd naponta kétszer átöblíteni. Fogyasztás előtt a héját távolítsuk el, néhány nap után ez általában magától is lepotyoghat. Már az épp, hogy kicsírázott mag is ehető, de megvárhatjuk, míg megnő egy arasznyira is. magas réz-, vas-, foszfor-, kalcium-, magnézium- és jódtartalom fogyókúránál segít megfázásnál enyhíti a tüneteket cukorbetegség jótékony hatású

megvesz
Natura petrezselyemmag csíráztatásra 200g

Natura petrezselyemmag csíráztatásra 200g

Leírás Elég fél napra beáztatni és napi kétszer átöblíteni. A lassabban csírázó magvak közé tartozik. Intenzív ízű. magas B-, C-, E-, K-vitamin tartalom magas kálium-, kalcium-, foszfor-, cink-, réz-, magnézium-, szelén-, mangán-, vastartalom gyulladáscsökkentő vérképző gyomorerősítő béltisztító étvágyjavító lúgosító

megvesz
Natura zsázsamag csíráztatásra 200g

Natura zsázsamag csíráztatásra 200g

Leírás Nyákosodik, és erős íze van, így érdemes keverni más magokkal, vagy a cserépalátétes módszerrel csíráztatni. Amennyiben önmagában a cserépalátétes módszerrel csíráztatjuk, nem kell beáztatni, ha pedig elegyítjük, akkor a semlegesebb ízű lucernával és vörösherével érdemes vegyíteni, és ezekkel együtt, ezek csíráztatási metódusa szerint kezeljük. Mindenképpen a zsázsából rakjunk kevesebbet a keverékhez, harmadannyit, vagy ennél is kevesebbet, mint a másik magból. magas kálium-, foszfor-, kalciu

megvesz
Natura adzuki bab csíráztatásra 200g

Natura adzuki bab csíráztatásra 200g

Leírás Fél napos áztatás után naponta legalább kétszer érdemes átöblíteni. Semleges ízű roppanós csíra, számos étel elkészítéséhez használható. szíverősítő vérnyomás szabályozó koleszterinszint csökkentő magas vastartalom magas fehérje tartalom

megvesz
Natura zöldborsó csíráztatásra 200g

Natura zöldborsó csíráztatásra 200g

Leírás Fél napos áztatás után napi kétszeri átöblítést igényel. Általában mikrozöldként fogyasztják. Íze finom, hasonlít a borsóhüvely ízére. szíverősítő vérnyomás szabályozó koleszterinszint csökkentő magas kálium-, réz-, vastartalom magas C- és B- vitamin tartalom

megvesz
Natura zöld lencse csíráztatásra 200g

Natura zöld lencse csíráztatásra 200g

Leírás Fél napos áztatás után napi kétszeri átöblítést igényel. Íze édeskés, keveredik benne a lencse és a zöld csíra íz. magas B-vitamin tartalom magas kálium- és foszfortartalom magas fehérjetartalom

megvesz
Natura céklamag csíráztatásra 200g

Natura céklamag csíráztatásra 200g

Leírás Fél nap áztatás és napi kétszeri átöblítés szükséges. Rendkívül dekoratív, azonban csíráztatása türelmet és odafigyelést igényel. Gyakorlottabb csíráztatóknak ajánljuk. magas B-vitamin tartalom magas magnézium- és vastartalom immunerősítő daganatmegelőző vérnyomáscsökkentő

megvesz
Lágy zabpehely 500g Natura

Lágy zabpehely 500g Natura

Lágy zabpehely 500g Natura A lágy zabpehely "titka" a vékonyabb pehelyméret, aminek köszönhetően igen gyorsan főzhető, vagy a legegyszerűbben elkészítve, inkább áztatható. A müzlihez így is megfelel. A valódi kásaszerű állagot inkább az egy-két perces "főzés" adja meg. Ez természetesen csak a felforrás utáni szinte azonnali levételt jelenti inkább. Kihűlés után a hűtőben eláll több napig. Elfogyasztás előtt keverjük bele az egyéb komponenseket. Kedvező 685-os ár! Rendelje meg Lágy zabpehely 500g

megvesz
Szezámmag 500g Natura

Szezámmag 500g Natura

Szezámmag 500g Natura A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt ennek az értékes, kalciumban is igen gazdag magnak (egy fél pohárnyi szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tej). A szezámmag kalciumban sokkal gazdagabb, mint a tej, a sajt, vagy bármelyik olajos mag. Telítetlen zsírsavakban gazdag, 55 %-a olaj. Kitűnő természetes forrása

megvesz
Szezámmag 250g Natura

Szezámmag 250g Natura

Szezámmag 250g Natura A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt ennek az értékes, kalciumban is igen gazdag magnak (egy fél pohárnyi szezámmag háromszor annyi kalciumot tartalmaz, mint egy pohár tej). A szezámolaj minőségileg felülmúlhatatlan, mert nem avasodik, sokáig eltartható. A szezámmag kalciumban sokkal gazdagabb, mint a tej, a sajt, vagy bármely

megvesz
Szezámpehely 250g Natura

Szezámpehely 250g Natura

Szezámpehely 250g Natura Különös módon mi európaiak a szezámmagot legtöbbször csak kenyerek vagy rágcsálnivalók tetejére hintve használják. Szinte sehol nem használják a magokat ételek ízesítésére vagy alapanyagként. Kínában ötezer éve használják a szezámmagból sajtolt olajat tintához és főzéshez. A szinte teljesen tejtermék-mentes kínai konyhában elengedhetetlen kalciumforrásként épült be használata. Súlyarányosan több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej (hétszer annyit), vetekszik a tehénsajt

megvesz