Csészeprofil: Kék szilva - Dió - Pörkölt Mandula 100% Arabika - Közepes pörkölés Termőterület: Brazília / India Javasolt készítési mód: - espresso machine - Mokka Pot - French Press Recept tipp: mennyiség: 18,5g idő: 28 mp víz mennyiség: +/- 40g
A hosszú éveken át megosztott és konfliktusokkal terhelt országban az Umoja Wetu („Egységünk”) termelőszervezet a Kivu-tó partjai és a Minovát övező dombságok között élő dél-kivui lakosságon belüli egység megteremtésén fáradozik. Az Umoja Wetu 2010 óta a mezőgazdasági termelés és a kávéértékesítés népszerűsítésén keresztül egyesíti a helyi lakosságot. A kukorica, szója, paradicsom és hasonló haszonnövények termesztésével kapcsolatos többéves közösségi együttműködés sikerén felbuzdulva 2017-ben az Umoja
Származási Ország: Papua New Guinea Termőhely: Bena/Korofeigu Változat: Arusha Feldolgozás: Mosott Tengerszint feletti magasság: 1400-1900m Ízprofil: Mogyoró/Datolya/Karamel
Egy nagyon finom kis eszpresszó keverék Terület : Brazil, Costa Rica, Colombia, GUatemala Csészeprofil: Szeder / Karamel / Mogyoró / Csokoládé